brokervendiendo

Al final octubre ha fet honor a la fama de ser el més vermell i es deixa en l'acumulat un 5,27%. Estacionalment comencem un període més benèvol pels mercats.

  • 11.154,60
  • 1,56%

Malgrat haver-se deixat l'Ibex 35 un 5,27% en el mes d'octubre, el mes conegut com el dels 'grans sòls de mercat' es pot dir que no està tot perdut. I em refereixo al fet que en veles mensuals el que podem tenir davant és una simple dilatació dels preus en nivells de suport importants, com pot ser el fet que al final l'índex s'estigui recolzant en una potencial directriu alcista de llarg termini.

Així, si unim els mínims de 2012 i de 2016 obtenim un potencial punt de suport a la zona dels 8.800 punts, i l'Ibex va tancar el mes per sobre d'aquest nivell. Per tant, no podem tancar la porta a la possibilitat que estiguem intentant reestructurar-nos a l'alça des d'una potencial directriu alcista de mitjà/llarg termini. No perdem de vista tampoc les lectures extremes de sobrevenda mensuals que presenta el nostre selectiu en aquest moment, similars a la de principis de 2016 o intervinguts de 2012.

Gràfic mensual de l'Ibex 35

contador