graficos bolsa

DAX

18.118,32
  • -29,23
  • -0,16%

Els aproximadament 10.200 punts són la projecció mínima teòrica de caiguda del gran 'cap i espatlles' setmanal que es confirmava amb la perforació de suports a mitjans d'octubre.

A la vista del gràfic setmanal de l'índex de la 'locomotora europea' es pot dir que la que és la projecció mínima de caiguda de la gran formació correctiu de la qual hem parlat mesos enrere s'ha complert a la perfecció. Cosa que no vol dir que no pugui cau més encara. El problema del moment actual és que hi ha la possibilitat de continuar rebotant cap a la resistència, abans suport, dels (ara) 11.700 punts. En un típic moviment en forma de retrocés temporal. Però encara que ho fes no tenim confirmació de cap tipus que estiguem davant d'un sòl de mercat.

De fet, com a suport ara tenim els mínims de finals de 2018 als 10.279 i per sota la base de l'ampli moviment lateral-alcista de llarg termini, ara als 9.550 punts. I la veritat és que pot passar de tot en el moment actual. Almenys, que no és poc, sembla que el risc d'importants caigudes addicional després de complir-se l'objectiu mínim de caiguda de la formació, és bastant limitat en el moment actual.

dax140119
Gràfic setmanal del DAX 30

Noticias relacionadas

contador