ep el primer ministro de reino unido boris johnson
Simon Dawson/PA Wire/dpa

Tenim l'euro/lliura a nivells complicats per a intentar implementar algun tipus d'estratègia que d'alguna manera tingui d'èxit, tant si és pel costat curt (baixista) com pel llarg (alcista).

  • 0,8595£
  • -0,02%
Análisis Técnico
S2
0.93
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El primer ministre britànic, Boris Johnson, continua ingressat a l'UCI per l'agreujament de la seva infecció per coronavirus. El dirigent va ser ingressat aquest diumenge després de romandre deu dies aïllat a la seva residència de Downing Street des que va donar positiu per Covid-19, i s'esperava que fos donat d'alta "ben aviat" després de les declaracions del ministre d'habitatge, Robert Jenrick, qui havia assegurat que es trobava "bé". No obstant això, el seu estat de salut ha empitjorat de manera considerable aquestes últimes hores i ahir va ser traslladat a l'UCI.

Aquesta notícia no sembla estar afectant de moment de manera important l'encreuament entre la moneda única i la lliura, que en aquest moment cotitza en terra de ningú, a mig camí entre la base i la part alta de l'ampli lateral pel qual s'ha estat desplaçant l'encreuament des d'estiu de 2016. De fet, el suport més important es troba als aprox. 0,83 i com a resistència tenim els 0,93 euros/lliura.

eurgbp070420
Gráfico semanal del euro/libra

Noticias relacionadas

contador