ep recurso de productos de viscofan
VISCOFAN - Archivo

La renovada fortalesa de Viscofan fa que es situï com el segon valor que més puja de l'Ibex per darrere de Cellnex. És un títol en pujada lliure.

  • 58,90€
  • 0,17%
Análisis Técnico
S1
57
S2
62.10
R1
70
R2
70
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Si recorden, a la fi de maig advertíem de la renovada fortalesa de Viscofan. Ja llavors parlàvem de la figura de retorn en 'cap i espatlles' invertida que apuntava cap als 70 euros. Després de l'últim ajust per dividends, la figura el projecta cap als 75 euros com a objectiu mínim teòric de pujada. Aquest títol ha estat una de les nostres apostes darrerament, i la veritat és que l'última espelma setmanal ens diu que sembla haver-se espavilat una altra vegada: el preu ha saltat després de setmanes de moviment lateral per dalt, marcant nous màxims de tots els temps. Correccions a part, el més normal serà que des d'aquí es reestructuri a l'alça amb objectiu als 75 euros, com a projecció de la figura de retorn en 'cap i espatlles' invertida que va confirmar a principis de maig, quan llavors el preu saltava per sobre de la clavicular de la formació deixant-nos un buit alcista setmanal de 53,90 euros.

Dit això, és cert que aquest tipus de figures funciona millor després d'una gran caiguda i no tant com a continuació de les pujades prèvies. Però coses més estranyes es veuen als mercats. En tot cas, la tendència de fons o primària d'aquest títol és impecablement alcista, que és el que importa en últim terme.

vis030820
Gráfico semanal de Viscofan

Noticias relacionadas

contador