cohete 1 bitcoin
© Alberto Sánchez

De nou tenim el bitcoin a les portes de la resistència que té als màxims anuals i històrics: als 65.520 dòlars que va marcar a mitjans del mes d'abril. Per sobre i com no pot ser d'altra manera es col·locarà en pujada lliure absoluta.

  • 70.809,11$
  • 1,14%
Análisis Técnico
S1
53000
S2
65520
R1
100000
R2
100000
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Sol passar, i més en el bitcoin, que les notícies del dia a dia, l'immens soroll que sempre hi ha sobre aquest sector, pot portar molts inversors i analistes a anar amb el peu canviat. L'excés d'informació, per la meva experiència, no és bo. Més aviat tot el contrari. I el deixar-se portar pels ràpids moviments dels preus (tant a l'alça com a la baixa) a la calor de notícies puntuals acostuma a prendre decisions equivocades. I aquestes en el bitcoin es paguen cares. I per evitar anar amb el peu canviant el millor és limitar-se a analitzar el preu i només el preu.

I com a mostra un botó. A finals de setembre i just quan la Xina va advertir que prohibia tot tipus d'operacions amb les monedes digitals, el bitcoin va caure 2.000 dòlars (cosa normal en el dia a dia d'aquest subjacent) i des d'aquí marcava el sòl de l'última fase correctiva. Per aquest motiu vam titular allò que el bitcoin passava olímpicament de la Xina. I fins avui.

Des d'aquest moment el futur del bitcoin no ha trigat molt a carregar-se la resistència (ara suport) dels 53.125 dòlars i ja no hi ha res fins als màxims anuals i històrics als 65.520 dòlars. Per sobre es col·locarà en pujada lliure absoluta i ja sabem com les gasta cada vegada que bat els màxims històrics. Els 100.000 dòlars? Doncs sí. Per què no? I fins i tot més amunt, també. Tot és possible amb el bitcoin i els 100.000 dòlars, per allò de ser un nombre rodó i màgic, podrien ser el següent gran objectiu.

btc181021
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador