ep bitcoin 20171022113003
PIXABAY

Durant les últimes setmanes hem fet referència a l'important zona de resistència que presentava la moneda digital en el rang de preus comprès entre els 5.800-6.000 dòlars.

  • 63.793,72$
  • -3,87%

Doncs sí, ja tenim el rei de les monedes digitals saltant per sobre dels 6.000 dòlars. I aquest nivell no és només una xifra rodona, bonica i psicològica. Es tracta d'una resistència real. Des de fa mesos hem parlat en nombroses ocasions de la zona de control, com a resistència, dels 5.800-6.000 dòlars, abans suport. I dèiem que una pujada fins aquí es podria interpretar com un simple retrocés temporal dins de la tendència abaixista de mitjà termini.

No obstant això, des de començaments d'abril hem estat fent referència al fortíssim volum que s'està negociat tots els dies (en nombre de contractes). I advertíem que, si bé, no teníem figura de volta com a tal, no sempre n'hi ha, el fortíssim volum de negociació ens feia fiar-nos de les pujades. Les alces amb un fort increment del volum sempre són un senyal de fortalesa. I aquí el tenim, 'traient el cap' per sobre de la resistència. Ara ja el de menys és on es troba la següent resistència, ja que el realment important és que des dels mínims de desembre aquest està construint en tot moment mínims i màxims creixents. I així només cal fer una cosa: pujar.

btcusd090519
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador