ebro foods portada alimentacion

Ebro Foods és, en línies generals, un valor bastant lent, bastant pesat en els seus moviments. Per definició un valor refugi per quan vénen mal dades. Però és impecablement alcista.

  • 15,46€
  • -0,90%
Análisis Técnico
S1
13.78
S2
19.18
R1
20
R2
20
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé, tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

I això és el que tenim en el cas d'Ebro Foods, un canal alcista de manual. Les últimes caigudes devien buscar suport a la base del canal i des de llavors sembla voler reestructurar-se de nou a l'alça. L'única resistència en aquest moment la trobem en els màxims anuals, i històrics, als 19,18 euros. La part alta del canal passa en aquest moment pels 25 euros.

ebro090421
Gràfic setmanal d'Ebro Foods des de finals de 2009

Noticias relacionadas

contador