dl tesla logo badge electric vehicles cars ev elon musk unsplash
Photo by Austin Ramsey on Unsplash

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del que és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça.

  • 157,25$
  • -2,62%
Análisis Técnico
S1
800
S2
980
R1
1115
R2
1115
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol tornar a reestructurar-se a l'alça. Dit això Tesla es confessa aquest dimecres al tancament de Wall Street amb els resultats del quart trimestre, així com de tot l'exercici del 2021. Això vol dir que aquest dijous podem esperar qualsevol cosa, tant a l'alça com a la baixa i fins i tot pujades i caigudes dins de la mateixa sessió.

En qualsevol cas, les sensacions no són dolentes malgrat les caigudes importants des dels màxims històrics (1.243 dòlars). Al cap i a la fi la correcció és de tota la tecnologia en bloc, amb el sector dels semiconductors al capdavant. En el cas que ens ocupa, dilatacions puntuals a part (després de la sessió de pànic de dilluns passat), el que tenim és un doble suport (que no doble sòl) al suport dels 900 dòlars, abans resistència (gener de 2021). Moviment que podria encaixar dins del que és un potencial doble retrocés temporal. A més, els nivells de sobrevenda diaris donen lectures extremes, cosa que hauria d'afavorir un imminent rebot de curt termini.

tsla260122
Gràfic setmanal de Tesla (TSLA)

Noticias relacionadas

contador