la sec enquete sur tesla en raison d une plainte sur les defauts des panneaux solaires

Tesla ha arrencat el 2022 amb una bona notícia. Goldman Sachs ha inclòs les seves accions entre les seves favorites, tot això dins d'un sector on, segons diu l'entitat, la innovació dins dels vehicles elèctrics continuarà impulsant el creixement dels inversors el 2022.

  • 194,05$
  • 15,31%

Així ho ha recollit CNBC. El banc també ha elevat el preu objectiu des dels 1.125 dòlars als 1.200 dòlars, mantenint la recomanació de comprar.

Tot això després d'un any durant el qual l'empresa d'Elon Musk ha tornat a marcar rècord històric, als 1.243,49 dòlars per acció. Això va passar el 4 de novembre passat. Per la part baixa, el seu pitjor dia va ser el 3 de maig, quan els títols de la companyia van caure fins als 539,49 dòlars.

Tot i això, el seu rendiment en comparació a com estava fa un any ha pujat gairebé un 27%, per la qual cosa, actualment, té una capitalització al mercat una mica superior al bilió de dòlars.

Això sí, el 2022 no ho ha començat amb bon peu. Després de només una setmana de cotització, Tesla ha caigut gairebé un 3%.

2021, a més de l'any dels rècords de Tesla, ha estat significatiu per les anades i vingudes del seu CEO, Elon Musk, que després de fer una consulta a Twitter, va començar a vendre part de la seva participació. Segons les últimes informacions publicades a Bolsamanía, el directiu ha venut una mica més de 10.000 milions de dòlars en accions entre novembre i desembre.

Musk encara necessita vendre al voltant de 5 milions d'accions més de Tesla per complir la promesa que va fer a la seva enquesta de Twitter.

Noticias relacionadas

contador