El positiu efecte de l'entrada en el capital de l'empresa per part del multimilionari rus Mikhaïl Fridman ha servit de molt poc. Ja tenim els preus als nivells previs a quan es va donar a conèixer la notícia.

  • 15,79€
  • -0,63%

Dia

  • 0,01€
  • -1,54%

És cert que no podem dir que el títol s'hagi girat a la baixa, ja que en el pitjor dels casos tornem a parlar de moviment lateral. Simplement que l'efecte positiu per la compra del multimilionari ha quedat en foc d'encenalls. Tècnicament, la pujada va ser amb un dels majors volums de la història i, sincerament, esperava molt més d'aquest títol. El lògic hauria estat una correcció d'entre el 50% i el 61,8% de la pujada prèvia i que hauria intentat fer suport a l'entorn dels 5,6 euros aproximadament per des d'allà reestructurar-se a l'alça de nou. Però no ha estat així i hem restat la totalitat de l'impuls.

Ja veurem si la zona dels 5-5,05 euros per on passa la mitjana mòbil simple de 200 sessions (o MM200) aconsegueix posar fre a les caigudes. En resum, si al seu moment m'agradava el que veia després del ral·li del 20% a finals de juliol, el que tenim ara em deixa una boca, si més no, estranya. No és normal que ruptures de resistències amb tant volum acabin anul·lant-se. I és que amb DIA les coses (per bé i per mal) mai són el que semblen.

Gràfic diari - DIA

Noticias relacionadas

contador