dia supermercado almacen
DIA

Recentment vam analitzar DIA amb la intenció d'indicar les noves zones de control després de l'inici de l'última ampliació de capital, ja que aquest tipus d'operacions, a l'igual que succeeix amb el repartiment de dividends, han d'ajustar a la sèrie històrica de preus.

Dia

  • 0,01€
  • -1,56%
Análisis Técnico
S2
0.0340
R1
0.0459
R2
0.0459
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

DIA s'ha convertit en aquest tipus de valors que és igual el que facin, tant és quant puguin rebotar-se que seguiran sent baixistes. Com per exemple passa amb el cas de Codere. Són valors que encara que dupliquin o tripliquin el seu preu, i no dic que ho vagin a fer, seguiran sent baixistes de fons. Valors extremadament febles que estan en caiguda lliure absoluta i que per més que rebotin en realitat res canvia. Per tant i, per definició, són títols per mirar des de la barrera.

Si sou assidus a la nostra pàgina sabreu que un servidor no es cansa de repetir que al mercat es va a comprar fortalesa, no a comprar debilitat. I DIA és debilitat extrema. Dit això no treu que poguem assenyalar on tenim en aquest moment les principals zones de control en el valor. Com suports no hi ha res, és el que té la caiguda lliure absoluta. Si de cas els números rodons com els 0,02 euros i els 0,01 euros. Mentre que per dalt, pel costat de les resistències, tenim l'últim màxim decreixent (0,0340 euros), els 0,0418 euros i els 0,0459 (mínims d'octubre). O dit amb altres paraules, DIA ha de pujar gairebé un 50% per atacar els màxims d'aquest mes.

dia230721
Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador