Des dels mínims de desembre el títol acumula una pujada propera al 20% i tot això malgrat ser el títol del mercat sobre el qual existeix el major percentatge de posicions curtes (o baixistes).

Com es pot observar en el gràfic tenim als títols de DIA superant la part alta d'un petit canal alcista després de deixar un important buit (gap) alcista en la sessió d'aquest dimecres en els 4,89 euros (ara primera referència de suport). No obstant això, convé adonar-se que aquest s'està enfrontant, a més, a la zona de resistència que li confereix la MM200 (o mitjana mòbil simple de 200 sessions). Per tant i en el curt termini, correccions puntuals a banda, la veritat és que es pot dir que DIA ja no presenta resistències importants fins a la zona dels 5,48 euros, el buit a la baixa de la sessió del 25 d'octubre, l'última vegada que el títol va presentar resultats.

Per tant i si bé és cert que el feeling, la percepció sobre el títol, està canviant a passos gegantins convé saber que la clau està a anul·lar aquest buit a la baixa on va començar tot. O el que és el mateix, tancar per sobre dels 5,48 euros en els dies vinents seria sense cap dubte un clar senyal de fortalesa en termes de mitjà i de llarg termini.

(Gràfica diaria - DIA)

Noticias relacionadas

contador