alibaba va investir 28 milliards de dollars pour ses activites de cloud

El tsunami de vendes en els títols de la companyia coneguda com l'Amazon xinès no sembla tenir fi. Cada vegada que es produeixen rebots de certa intensitat és per agafar de nou impuls a la baixa i marcarà nous mínims decreixents.

Análisis Técnico
S2
86.71
R1
110
R2
110
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

No hi ha paraules per explicar la correcció dels títols del gegant del comerç xinès, Alibaba. Fins fa poc més d'un mes el teníem desplegant un moviment lateral que semblava que podia ser el punt d'inflexió per fer una figura de tornada a l'alça. Pauta que només quedaria confirmada per sobre de la resistència dels 140 dòlars.

Però no, es va perforar a la baixa i d'aquests fangs arriben aquests fangs. Però no només això, perquè, a més, ara ens trobem que el títol té una important resistència en el rang dels 108-110 dòlars (abans suport). Podria rebotar fins allà en les properes setmanes/mesos i formar part tot d'una simple i típica retriada temporal.

Arribats a aquest punt i des del punt de vista dels gràfics la veritat és que els títols del gegant asiàtic del comerç electrònic ja no tenen cap suport, suport de veritat, fins a l'origen del moviment. Això és els mínims històrics als 57,20 dòlars (octubre del 2015).

baba140322
Gràfic setmanal d'Alibaba (BABA)

Noticias relacionadas

contador