Recentment dèiem que el que ens agradava del moviment lateral del petroli era que aquest presentava, encara que lleugers, mínims i màxims creixents.

  • 14,96€
  • 1,63%
  • 69,25€
  • -0,33%

En les últimes sessions hem parlat de l'important lateral en el qual es trobava el preu del petroli i la possibilitat que intentés acostar-se de nou a la part alta d'aquest, al voltant dels $53,50-$54. A més fèiem referència també al ben que estava funcionant la MM200 (o mitjana mòbil de 200 sessions) com a suport. De fet en els últims dies cada vegada que el preu trobava suport en la mateixa entraven diners al mercat, oferint suport als preus. I fins al dia d'avui.

El realment interessant és que després de les pujades del dimecres i del dijous (del 15% en l'acumulat) ja tenim un nou màxim anual i el que és més important un nou màxim creixent. Màxim que dóna així continuïtat als mínims i màxims creixents (definició de tendència) alcista dels últims mesos. Dit això i com es pot observar en el gràfic adjunt ara el petroli cotitza en nivells de resistència importants: la zona dels $54. Per damunt no descartem un moviment cap als $60/barril.

Gràfica diaria - Futur Brent Continu

contador