ep siemens gamesa en india
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY - Archivo

Des dels màxims històrics que va aconseguir durant la sessió del vuit de gener, els títols del fabricant d'aerogeneradors s'han deixat pel camí un 15%.

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
30.30
S2
39.35
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des de fa una mica més d'una setmana estem assistint a importants caigudes en les cotitzacions de les companyies relacionades amb el sector de les energies renovables, sobretot en aquelles empreses més petites, les 'small caps' diria. Amb Siemens Gamesa passa el mateix, però aquesta ha corregit menys que la mitjana i, a més, ara es troba a nivells de suport interessants. Almenys per intentar construir un rebot (fase de reacció). A llarg termini estem parlant d'un valor clarament alcista, en pujada lliure. Però en fase correctiva a curt termini. Acció-fase de reacció.

Tècnicament, el preu s'ha estat desplaçant dins d'un canal alcista manual, de llibre, des del passat mes de juliol. A finals de desembre el preu saltava per sobre de la part alta, acelerava més la tendència alcista, i durant els últims dies està perdent posicions amb relativa facilitat. De manera que ara mateix el tenim una altra vegada a la part alta de l'antic canal alcista, abans resistència i ara suport. Cosa que deixa la porta oberta a la possibilitat que simplement estiguem davant d'un simple retrocés temporal a la part superior del canal alcista. O el que és el mateix, una volta a l'antiga zona de resistència, ara suport.

gamesa190121
Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador