petroleo barriles portada

Dilluns de la setmana passada advertíem que el petroli començava a "treure cap" per sobre de les primeres resistències importants, la part alta del canal baixista pel qual s'estava desplaçant el preu des dels màxims del mes de juliol.

  • 86,09$
  • -0,19%
Análisis Técnico
S1
67.65
S2
74.23
R1
77
R2
77
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Cal reconèixer que el petroli s'està desplaçant durant els últims temps de manera bastant lògica i ordenada. Des que el barril del petroli va marcar màxims a principis de juliol als 76,98 dòlars, aquest s'ha estat desplaçant dins d'un canal baixista que sembla dibuixat amb escaire i cartabó. Durant la primera meitat del mes de setembre el preu ha xocat una i altra vegada amb la part alta d'aquest canal i va ser a mitjans del mes quan va començar a "treure cap" per sobre de resistències, de la part alta del canal.

wti2309212
Gràfic diari WTI Crude Futures Continuous

I després d'una petita consolidació de nivells (fase de reacció) aquest sembla haver ficat la directa amb un primer objectiu en la resistència dels 74,23 dòlars, dels 75,50 i dels màxims anuals: els successius màxims decreixents. Per sota, per la banda dels suports, i encara que molt allunyat dels preus actuals, el més important el tenim als 61,65 dòlars (els mínims del mes de maig i d'agost).

Noticias relacionadas

contador