tecnicas reunidas portada

Des que es va confessar davant el mercat i va anunciar el rescat de la SEPI la companyia acumula un caiguda del 25% i el col·loca a les portes dels mínims històrics, als 6,47 euros.

  • 9,24€
  • -0,91%
Análisis Técnico
S2
8.74
R1
9.77
R2
9.77
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Técnicas Reunidas està en un moment de mercat molt delicat. Ja no només les que es deriven dels mals resultats publicats recentment, que també. A més, ens trobem amb el fet que des del punt de vista de l'anàlisi tècnica ja no té suports fins als mínims històrics. Que en realitat és a la volta de la cantonada, concretament als 6,47 euros. I és que la perforació d'aquest suport (en preus de tancament) s'activaria un important senyal de debilitat addicional, ja que des d'aquest moment es col·locaria en caiguda lliure absoluta.

O el que és el mateix sense suports de cap tipus. I sabem per experiència que quan un valor perfora mínims històrics, les caigudes solen accelerar-se més si és possible. De l'anterior es pot deduir també que si hi ha un moment per llançar-se a la piscina per trading és ara, als diferents nivells de preu més propers possibles als 6,47 euros amb ordre de prou pèrdues en preus de tancament per sota. En aquest moment tampoc podem parlar de resistències, ja que aquestes es troben molt lluny dels actuals nivells de preu i, per tant, no són operatives.

tre050821

Gràfic setmanal de Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador