Consultorio630

A continuació, comentem els valors sobre els quals ens han preguntat més aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Gilead Sciences, bitcoin, Inditex, Iberdrola, Red Eléctrica, Acciona, Bionatur y Telefónica.

  • 65,27$
  • -2,70%
  • 4,15€
  • 0,78%
Análisis Técnico

Hola, molt bon dia. Voldria saber si és bon moment per comprar accions de la companyia biotecnològica que està utilitzant l'antiviral contra la Covid-10. Creu que pot ser interessant a llarg termini, o que ja arribo tard, com us agrada dir? Moltes gràcies, salutacions. E.sd.

Estimat lector, bona tarda. No dic que Gilead Sciences no pugui fer-ho bé durant els pròxims mesos. Però sí que us dic que el que vós i jo ja sabem no val res a la borsa. Això de l'antiviral que comenta, el Remdesivir, ja està descomptat al preu. És a dir, que el preu ja recull la informació de la qual disposa el mercat. Ara bé, existeix una resistència molt important en els màxims de 2018 ($89,54). És a dir, un potencial tancament setmanal amb comoditat per sobre d'aquesta resistència ens estaria confirmant una figura de retorn en doble sòl molt interessant, avantsala d'un canvi de tendència, cap a alcista, amb objectiu a la zona de màxims històrics, prop dels $120-$123. Si supera els màxims de 2018, seria un títol per a incorporar a una cartera en termes de mitjà i llarg termini. Moltes gràcies a vós, salutacions.

gild290520
Gráfico semanal de Gilead Sciences

Hola, José María. Tinc un bitcoin comprat per uns 14.000 dòlars. Ara que ja ha passat el tan esperat ‘halving’. què creieu que pot fer d'aquí a cap d'any? Ja sé que no teniu una bola de cristall. Salutacions i moltes gràcies. P.D.

Apreciado inversor, bona tarda. No em desagrada el que vaig veient del bitcoin, perquè sembla estar triangulant per continuar escalant posicions. Però fins que no trenqui amb claredat els $10.500 (els $10.670 del futur del mateix) no tindrem un veritable senyal de fortalesa. Només tancant amb claredat per damunt deixarem la porta oberta a l'inici d'un canvi de tendència, amb objectius als màxims de 2019 en $14000 i per damunt els màxims històrics dels $20.000. Però, insisteixo, falta tenir-ne confirmació. Veurem si en breu és capaç de saltar per sobre dels màxims anuals que va assolir el mes de febrer passat. Moltes gràcies a vós, salutacions.

btc2905202
Gráfico diario del futuro del bitcoin

Bon dia, com veieu la possible evolució d'Iberdrola i Inditex a curt termini? Salutacions des de Barcelona. S.T.

Estimat lector, bona tarda. Inditex és un títol que m'agrada. Finalment ha respectat el suport horitzontal que tenia i té als 21,60 euros (ajust del 61,8% de l'impuls previ) i sembla pot atacar la resistència que té als màxims d'abril (26,70). Els 26,84 euros és una zona de resistència molt important, en tractar-se del buit baixista setmanal de mitjan març. Tancar-lo (en espelmes setmanals) seria un important senyal de fortalesa del gegant tèxtil nacional. De fet, si el tanqués, no descartem que acabi dirigint-se cap a la zona de resistència del buit baixista dels 31,50 euros, que podria precedir una retorn als màxims anuals de 32,28 euros.

itx290520
Gráfico diario de Inditex

Quant a Iberdrola, és un altre títol interessant, que en cap moment ha deixat de ser alcista en termes de llarg termini. A més, i com ja hem comentat en altres ocasions, les importants caigudes de febrer i de març s'han frenat, ajustat al tick, al nivell d'ajust/reculada del 61,8% de la pujada prèvia. Això vol dir que el normal és que des d'aquí es reestructuri de nou a l'alça amb un primer objectiu de pujada a la resistència dels 10,60 euros i per sobre els màxims anuals i històrics d'11,35 euros. Salutacions.

ibe290520
Gráfico semanal de Iberdrola

Bon dia, i moltes gràcies pels vostres consells. Com veieu entrar a Red Eléctrica als preus actuals, com a inversió a mig termini? Quins serien els suports i resistències del valor? Mil gràcies. F.A.

Benvolgut inversor, bona tarda. Red Eléctrica és un títol que s'està desplaçant dins d'un ampli lateral des de 2015. Presenta una clara zona de suport en el rang dels 13,60-14 euros. I aquí és on, dilatacions a part, el preu ha tornat a frenar les caigudes. De fet, en la mesura en què el preu no perfori la base d'aquest lateral, no podem descartar que aquest acabi reestructurant-se de nou a l'alça amb objectiu de pujada als màxims anuals i històrics (19,74) amb el permís de la resistència intermèdia que presenta als 16,96 euros (últim buit baixista setmanal). Moltes gràcies a vós, salutacions.

ree290520
Gráfico semanal de Red Eléctrica

Hola, podríeu analitzar Acciona? Gràcies. P.gt.

Estimat lector, bona tarda. Acciona es troba en un moment de mercat d'allò més interessant, perquè podem veure com els mínims de març (75,50) han tornat a actuar com a suport. De manera que ara tenim un doble suport (que no doble sòl), coincidint a més amb la directriu alcista de llarg termini. Del que se'n dedueix que, si hi ha un moment per llançar-se a la piscina, és ara, amb un 'stop' a preus de tancament setmanals per sota dels 75 euros. I objectiu de pujada dels 100 euros i per damunt els màxims anuals de 123. Gràcies a vós, salutacions.

ana290520
Gráfico semanal de Acciona

Bon dia, Quina opinió teniu sobre Bionatur? Quin preu objectiu li veieu? Gràcies. J.vg.

Estimat inversor, bona tarda. No m'agrada gens ADL Bionatur, què voleu que us digui. És baixista sense contemplacions, a més d'un títol molt estret, poc líquid, cosa que sempre dificulta les entrades i les sortides, perquè quan volem fer-ho és com un elefant en una terrisseria. Correm el perill de moure els preus nosaltres sols. I d'altra banda, tenim màxims i mínims decreixents, així com una impecable directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de finals de 2017 i que passa en el moment actual per la zona dels dos euros. Gràcies a vós, salutacions.

adl290520
Gráfico semanal de ADL Bionatur

Bon dia, tinc accions de Telefónica a 5,40 euros. I la veritat és que no sé si comprar-ne més per fer mitjana, o bé vendre-les i assumir pèrdues. Perquè per més que el recomanin molts analistes, no hi ha manera que aquest títol pugi. I quan ho fa, després cau encara més. Salutacions des de Ciudad Real. E.sd.

Benvolgut lector, bona tarda. De Telefónica en continuem parlant a bastament gairebé cada setmanes, i la veritat és que res no ha canviat, tot segueix igual. Ara bé, veurem si a curt termini el títol és capaç d'atacar amb èxit la resistència dels 4,5 euros, ja que per damunt s'obre la porta a la possibilitat que busqui la important zona de resistència dels 5,30-5,35 euros. Però encara que rebotés fins aquí, tot encaixaria amb un potencial ‘pull back’ cap a la clavicular d'un gran doble sostre de llarg termini. Salutacions.

tef290520
Gráfico semanal de Telefónica

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador