cb lupa market

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat durant el matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Catalana Occident, Document Security Systems, Peugeot, BioNTech, Acciona, Siemens Gamesa, Repsol i Telefónica.

  • 109,20€
  • 4,10%
  • 35,75€
  • 0,00%
  • 14,72€
  • -1,90%
  • 18,05€
  • 0,00%
  • 4,22€
  • 1,73%
Análisis Técnico

Bon dia. Moltes gràcies per les seves anàlisis Sr. Rodríguez, tots els dies el llegeixo. Tinc comprades Catalana Occident a 20,35 euros i Document Security Systems a 7,93 dòlars. Si us plau, m'agradaria que analitzés les expectatives dels valors a curt i mitjà termini. Moltes gràcies. E.FB.

Estimat lector, bona tarda. Catalana Occident presenta un interessant doble sòl que ha complert d'allò més bé. A curt termini, tot fa pensar que es pot dirigir cap a la resistència que presenta al buit baixista setmanal dels 25,80 euros (buit baixista de mitjan març). I per damunt, encara que molt allunyat dels preus actuals, tenim la directriu baixista, que passa en aquest moment pels aproximadament 30,50 euros. En termes de mitjà i de llarg termini pot dir-se de l'asseguradora que presenta un aspecte tècnic neutral. Que no és poc, tenint en compte l'extrema feblesa del nostre mercat.

cata140920
Gráfico semanal de Catalana Occidente

Quant a Document Security Systems, l'única cosa que li puc dir és que és un valor molt baixista en termes de llarg termini. De fet, els mínims anuals ($3,68) són també mínims històrics. És a dir, rebots a part, estem parlant d'un títol en caiguda lliure. A molt curt termini presenta suport als $5,25 i com a resistència més immediata tenim l'últim màxim decreixent de $7,22. Sincerament, no és un valor que em convidi a invertir, ja que és clarament baixista. I com segurament ja sap, al mercat s'hi va comprar fortalesa, no pas feblesa. Gràcies a vostè, una salutació.

dss140920
Gráfico mensual de Document Security Systems

Benvolgut Sr. José María Rodríguez. Sóc seguidor dels seus consultoris a Bolsamanía. Què li sembla invertir ja en Peugeot? Molt amable pel seu temps. Salutacions cordials. I.M.

Benvolgut inversor, bona tarda. Doncs tenim Peugeot just a nivells de resistència importants en aquest moment, atacant el buit baixista setmanal dels 16,15 euros. Aquest buit es va emplenar a l'últim rebot, però no es va tancar/anul·lar. Tancar-lo seria sense cap dubte un important senyal de fortalesa. Dins del sector de l'automòbil, només hi ha dues companyies que són clarament alcistes: Ferrari i Tesla. Aquí és on es troba la fortalesa en el moment actual. Gràcies a vostè, una salutació.

peu140920
Gráfico semanal de Peugeot

Bones, José María. Tinc comprades accions de la companyia biotecnològica BioNTech a 71 dòlars. Sembla que juntament amb Moderna són les que tenen els vaccins més avançats contra la Covid. Quins objectius de pujada li veu a aquesta acció? I quin suport hauria de respectar en tot moment? Moltes gràcies per aquesta secció, una salutació. T.gp.

Estimat lector, bona tarda. No és tan senzill com vostè comenta. Hi ha uns quants candidats més i el vaccí d'AstraZeneca-Oxford també sembla molt avançat. Dit això, les sensacions no són dolentes amb BioNTech, ja que l'última correcció l'ha portat a mostrar clars nivells de sobrevenda, deixant-nos un suport de curt termini a l'últim mínim de reacció ($54,10) i com primera resistència important l'últim màxim decreixent en els $77,40. Malgrat les important caiguda, de gairebé el 50% des dels màxims de juliol, continuem parlant d'un títol alcista pel que fa al mitjà i llarg termini. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

bntx1409202
Gráfico diario de BioNTech

Hola Sr. Rodríguez, molt bon dia. Tinc accions d'Acciona i de Siemens Gamesa a la meva cartera. No em puc queixar, la veritat, perquè ho estan fent molt bé últimament. Quins objectius creu que poden aconseguir durant els pròxims mesos per poc que els mercats es tranquil·litzin una mica? Moltes gràcies pels seus consells. Una salutació des de Fuengirola. S.P.

Benvolgut inversor, bona tarda. Primer de tot el convido a llegir aquí l'anàlisi que aquest cap de setmana, casualment, vam fer sobre les dues companyies per les quals ens pregunta. Dit això, el que és realment important d'Acciona, a més del doble sòl que continua vigent, és l'impecable directriu alcista en la qual es continua donant suport al preu des de 2012. És un valor alcista en termes de mitjà i de llarg termini, que és el que importa. No com el 80% del nostre mercat, que és clarament baixista a mitjà termini.

ana140920
Gráfico semanal de Acciona

Quant a Siemens Gamesa, em quedo sobretot amb el fet que el títol ha estat capaç de superar la important resistència que presentava als màxims de 2017 (19,51) i ara sembla voler recolzar-se en aquest nivell de preus, però com a suport. Dit això, té el camí lliure fins als màxims històrics de 27,45 euros. És un altre clar mantenir en cartera. Gràcies a vostè, una salutació.

gamesa140920
Gráfico semanal de Siemens Gamesa

Bones, José María. Tinc accions de Repsol a 8,10 euros i de Telefónica a 7,30 euros. Les que em preocupen són les de l'eterna promesa (Telefónica). No sé si assumir pèrdues, mantenir-les eternament o afegir-ne més per a tenir un millor preu mitjà. Ja sé que no té cap bola de cristall. Però què faria amb les ‘matildes’? Mil gràcies pels seus consells, una salutació. N.P.

Estimat lector, bona tarda. Repsol està, igual que Santander, BBVA i Telefonica, molt feble. La que no ha perdut els mínims de març està a punt de fer-ho, i la veritat és que haurien de canviar molt les coses perquè la nostra petroliera no els imiti i ataqui aviat l'important suport que té als mínims anuals (5,58). Pot llegir aquí l'última anàlisi que vam fer sobre la petroliera recentment.

rep1409202
Gráfico semanal de Repsol

Quant a Telefónica, continuem contemplant com a escenari més probable un retorn a l'important suport dels 2,50 euros. Que a la fi i el cap no és una altra cosa que la projecció del gran doble sostre del qual tantes vegades hem parlat. El que és clar és que la feblesa és màxima, sobretot perquè ha perforat a la baixa els mínims de març i continua donant continuïtat a la impecables successió de màxims i mínims decreixents. I així és impossible que pugi. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

tef140920
Gráfico semanal de Telefónica

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador