brokercomprandocb

A continuació, comentem els valors sobre els quals ens han preguntat més aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Audax Renovables, Santander, IAG, Airbus, Ferrari, Acciona, Pfizer i Almirall.

  • 155,56€
  • -0,96%
  • 4,75€
  • -0,03%

IAG

  • 2,06€
  • 0,19%
Análisis Técnico

Bon dia, Sr. Rodríguez. Abans de res, vull agrair-vos la vostra feina i l'ajuda que proporciona als petits inversors. La meva pregunta: estem assistint a un petit 'cap i espatlles' de curt termini d'Audax Renovables, amb les possibles implicacions baixistes que això pot tenir? Gràcies de nou i una cordial salutació. B.A

Estimat lector, bona tarda. No, no ho veig. No veig la figura que comenta en els títols d'Audax Renovables. Ara bé, la clau en aquest títol es troba en el rang suport dels 1,17-1,22 euros, que és on tenim una zona de control molt important. És a dir, en la mesura en què el preu respecti aquest suport, entenem que el preu es desplaçarà, en el pitjor dels casos, lateralment. Però molta cura si es perforés a la baixa, perquè aleshores sí que tindríem un clar senyal d'implicacions baixistes en ‘cap i espatlles’. Però mentre no el perfori, el que tenim davant és un gran lateral. Gràcies a vostè, una salutació.

adx1707202
Gráfico semanal de Audax Renovables

Hola, bon dia. Com veu el Santander i IAG? Gràcies. P. o.

Benvolgut inversor, bona tarda. El Santander no el veig malament, mentre respecti el suport dels 2,09 euros. Aquest nivell és important perquè coincideix amb un ajust/reculada del 61,8% del rebot previ. És a dir, si continuem deixant la porta oberta a una possible continuïtat del rebot és perquè els 2,09 euros aguanten. I per dalt, pel costat de les resistències, tenim els 2,60 i el buit baixista setmanal dels 3-3,05 euros.

san170720
Gráfico diario de Santander

Pel que fa a IAG, no hi ha res a dir que no hàgim repetit ja una vegada i una altra. És baixista, i encara no tenim figura de retorn de cap mena. Tenim tan sols un rebot, molt violent això sí, que s'ha frenat al buit baixista setmanal de mitjan març de 3,95 euros. I per sota hi tenim un primer suport al buit alcista dels 2,14 eros i els mínims anuals d'1,80 euros. I de moment només cal continuar esperant que el preu ens construeixi algun tipus de figura de retorn o que s'atreveixi de nou amb la resistència dels 3,95-4 euros. Gràcies a vostè, una salutació.

iag1707202
Gráfico semanal de IAG

Bon dia, Sr. José María. El segueixo des de anys i sempre és un plaer llegir-lo. La meva consulta és la següent: tinc comprades Airbus a 71 euros, com veu el sector aeronàutic després de l'obertura de fronteres i especialment Airbus? Gràcies. J.B.

Estimat lector, bona tarda. El sector segueix molt tocat i només es recuperarà en bloc, molt probablement. Amb el suport de les aerolínies, els fabricants d'avions, companyies de reserves de viatges, hotels i 'resorts', etcètera. Quan construeixin figura de retorn, ho faran totess alhora. Si ens centrem en Airbus, a curt termini tenim un primer suport als 60 euros. És a dir, tota possibilitat de tornar a la zona de resistència dels 85 euros passa perquè de totes totes es respectin els mínims de finals de juny. El títol presenta una resistència intermèdia al buit baixista diari dels 75 euros. Moltes gràcies per les seves paraules, és molt amable.

air170720
Gráfico diario de Airbus

Bon dia. Si us plau, anàlisi de la italiana Ferrari (la que cotitza en euros), si pot ser amb gràfic. Moltes gràcies i feliç estiu. LM.A.

Benvolgut inversor, bona tarda. Ferrari és un títol clarament alcista en termes de mig-llarg termini. L'única cosa és que a curt se'ns ha frenat a la resistència que li confereix el buit baixista de la sessió del 24 de febrer dels 159,80 euros. Tancar, o sigui anul·lar, aquest buit seria l'avantsala d'un atac als màxims històrics de 169,05 euros. Moltes gràcies i igualment. Una salutació.

race170720
Gráfico diario de Ferrari

Hola, bon dia. Abans de res, moltes gràcies per les seves respostes, ja que són útils per a inversors joves que estem començant. M'agradaria si pogués analitzar Pfizer en la qual em vaig posicionar fa unes setmanes i Acciona per saber cap a on pot anar. Moltes gràcies! A.D.

Estimado lector, bona tarda. Pfizer segueix en fase de reacció, o cosa que és el mateix drenant/ajustant les importants pujades de l'última dècada. I poc més, perquè tenim màxims i mínims decreixents de curt termini i així no es puja. De fet, el primer senyal de fortalesa d'aquest títol passa per ser capaç de superar l'últim màxim decreixent: els 39,22 dòlars. Per baix, pel costat dels suports, tenim la zona de control dels 27,50-28 dòlars. Diguem que es tracta d'un títol que ara mateix em sembla poc atractiu.

pfe170720
Gráfico semanal de Pfizer

Acciona és al meu entendre un dels valors més interessant del mercat en aquest moment. Perquè per sobre de la resistència dels 98 euros (preferiblement en espelmes setmanals) tindrem un doble sòl des de la directriu alcista, amb un primer objectiu de pujada als màxims anuals (124). Gràcies a vostè, una salutació.

ana170720
Gráfico semanal de Acciona

Bon dia, Sr. José María. Una vegada que Almirall ja ha digerit l'entrada a l'Ibex estaria interessat a saber si és moment d'incrementar Almirall o bé vendre els títols que posseeixo. Moltes gràcies, és un plaer llegir-lo. J.S.

Benvolgut inversor, bona tarda. Cert, Almirall s'està movent de manera molt erràtica, i l'única cosa interessant en aquest moment és que presenta una impecable recta directriu alcista que uneix els mínims creixents des de finals de 2011. Tenim tres punts de suport en aquesta recta, i per tant podem parlar de directriu alcista. L'ideal, intentar pujar al tren de les compres als nivells de preu més pròxims possibles a aquesta, ara en nou euros. Moltes gràcies per les seves paraules, una salutació.

alm170720
Gráfico semanal de Almirall

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador