brokerbolsa

A continuació, comentem els valors sobre els quals ens han preguntat més aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Repsol, Cellnex, la plata, Delta Airlines, United Airlines, ACS, Boeing i Airbus.

ACS

  • 38,28€
  • -0,98%
  • 160,66€
  • 0,48%
  • 15,05€
  • -1,02%
Análisis Técnico

Bon dia. Voldria, si pot ser, una anàlisi de Repsol ja que el seu mercat es basa en els combustibles; fins ara la mobilitat mundial ha estat molt baixa, i amb la "nova normalitat" i la reactivació del turisme, la pujada anual del preu dels combustibles per les vacances estiuenques i els desplaçaments generalitzats de la població, podem pensar que Repsol té l'aire de pujada? Moltes gràcies. J.B.

Estimat inversor, bona tarda. Tot el que comenteu té molt sentit, però els mercats són més complicats que això. A vegades, els mercats es comporten d'acord amb el que dicta la lògica, però en poques ocasions, la veritat. Al final, Repsol es recuperarà quan ho faci el sector del petroli en bloc, ni més ni menys. De fet, el rebot des dels mínims de març es va produir quan les notícies no podien ser pitjors. Així que no li intenteu buscar la lògica als moviments de les borses, perquè no solen atendre-la, com a norma general.

Dit això, el que li passa a Repsol és el mateix que li ha passat a IAG. Que no ha estat capaç de tancar el buit baixista setmanal de mitjan març dels 9,05 euros. El buit s'ha emplenat íntegrament, però no s'ha tancat (anul·lat). Només quan aquest buit es tanqui podrem deixar la porta oberta a la possibilitat que alguna cosa pugui estar començant a canviar per fi per a la petroliera. Però mentrestant tot continua formant part d'un simple rebot (fase de reacció). Gràcies a vós, una salutació.

rep100720
Gráfico semanal de Repsol

Bon dia. M'agradaria que analitzéssiu Cellnex a curt i mitjà termini. Moltes gràcies, una salutació. L.VM.

Benvolgut lector, bona tarda. De Cellnex no hi ha gaire cosa a dir, ja que es tracta d'un títol en pujada lliure absoluta, sense resistència de cap mena. I per tant, amb les seves correccions/pauses intermèdies, només cal continuar apostant per les pujades. Diguem que Cellnex és allò que un servidor anomena un títol “avorridament alcista”, en el sentit que no se'n pot dir gaire cosa. Però al cap i a la fi és un clar exemple d'allò que sempre diem sobre que al mercat hem de comprar fortalesa, no feblesa. És un clar mantenir en cartera. Gràcies a vostè, una salutació.

clnx100720
Gráfico diario de Cellnex

Hola, tinc opcions sobre la plata, i està fent coses rares després de l'abrupta caiguda de març. Quina opinió tècnica us mereix? Una salutació. R.G.

Estimat inversor, bona tarda. Doncs jo no veig aquest erràtic moviment de la plata que vostè comenta. És més, just en aquest moment la tenim atacant la part alta (resistència) d'un canal lateral-baixista pel qual s'ha estat desplaçant el preu des de 2016. Del que es dedueix que, si la 'germana petits’ de l'or aconsegueix saltar per sobre de la resistència dels 19 dòlars (i si és en espelmes setmanals millor que millor) tindrem un important senyal de fortalesa. I situem la següent gran resistència al rang de preus comprès entre els 25-26 dòlars com a objectiu de cara als pròxims mesos. Una salutació.

plata100720
Gráfico semanal de largo plazo de la plata

Estimat José María, porto poc temps invertint en borsa, i segueixo amb atenció tant el consultori, els videoanálisis, així com el seu perfil en Twitter (@rodriguezjoma). Recentment, vaig veure els seus comentaris sobre Boeing i American Airlines. Volia sol·licitar-li, si és tan amable, que analitzés les altres aerolínies nord-americanes: Delta Airlines i United Airlines. Una salutació i gràcies. G.G.

Benvolgut lector, bona tarda. Delta Airlines està desplegant un ampli lateral des de l'enfonsament de febrer-març. A curt termini aquest sembla haver posat rumb a la zona de suport dels 25 dòlars (61,8% de l'última pujada) i el buit alcista de finals de maig a l'entorn dels 22,70 dòlars. Per dalt, pel costat de les resistències, tenim els màxims de juny en 37,24 dòlars. Resumint, seguim sense figura de retorn de cap mena, i l'única cosa a què aferrar-se a curt termini és a la possibilitat que en el rang de suport esmentat el títol intenti posar fre a les caigudes per reestructurar-se de nou a l'alça. Però poc més. Al cap i a la fi, tenim el preu en zona de ningú, a mig camí de l'ampli lateral en què s'està desplaçant el preu des de març. Diguem que no és un títol que ara mateix tindria en cartera.

dal100720
Gráfico diario de Delta Airlines

Quant a United Airlines, el gràfic és un calc del de Delta Airlines que acabem d'analitzar. Només que el suport de més curt termini, coincidint amb el 61,8% d'ajust/reculada, es troba als 30 dòlars. A priori, entorn d'aquest suport i donada la important sobrevenda diària, no descartem que pugui intentar rebotar amb força. Però d'altra banda, tot igual. Això sí, té una important resistència als 49-50 dòlars, coincidint amb els màxims de juny i amb el buit baixista de mitjan març. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

ual100720
Gráfico diario de United Airlines

Bon dia. Abans de res, enhorabona per la seva secció. M'agradaria consultar cap a quins suports i resistències haig de mirar amb ACS. Moltes gràcies i bon dia. J.AV.

Estimat inversor, bona tarda. ACS és un clar mantenir si es va invertir des de més a baix, però entrar-hi ara no ho veig. És dels valors que més ha pujat en el rebot des dels mínims de març (+125%) i com a norma general mai no entrarem en un títol que ha pujat tant sense una correcció/ajust proporcional de les pujades prèvies. A curt termini, la zona de suport més important la trobem als mínims de juny (20,18) i com a resistència tenim els 25,62 euros. Sent la resistència més important, la directriu baixista que uneix els últims màxims decreixents i que passa pels 30 euros en el moment actual. Gràcies a vostè i igualment.

acs100720
Gráfico semanal de ACS

Hola, bona tarda. El meu dubte és, com veu les accions del duopoli Airbus-Boeing en un futur a curt i mitjà termini? Una salutació i gràcies. LP.AP.

Benvolgut inversor, bona tarda. Si observa el gràfic diari d'Airbus s'adonarà que és un calc de les dues aerolínies nord-americanes que acabem d'analitzar. Cosa que té tot el sentit del món, tenint en compte que es tracta del mateix sector: aerolínies-fabricants d'avions. Es pot dir que, a curt termini, tenim un important suport als 60 euros i com a resistència, encara que molt allunyada, els màxims de juny (85,08), coincidint amb el buit baixista de la sessió del 12 de març. I com a suport més important tenim els mínims anuals, on presenta un doble suport (48 euros)

.

air100720
Gráfico diario de Airbus

Quant a Boeing i malgrat les fortes caigudes dels últims temps, cal reconèixer que la precisió del rebot des de la base (suport) del canal alcista de llarg termini és màxima. La sobrevenda mensual llança lectures extremes i el preu ha rebotat des de la base del canal. Després, tècnicament, és compra. Encara que com més prop de la base del canal, millor que millor. Gràcies a vostè, una salutació.

ba100720
Gráfico mensual de largo plazo de Boeing

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador