brokercbtecnologia

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat al llarg del matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza GlaxoSmithKline, Ebro Foods, Sacyr, PharmaMar, Teva, Repsol, Meliá Hotels i Airbus.

  • 158,52€
  • -2,28%
  • 28,82€
  • 1,41%
  • 15,01€
  • -0,03%
  • 3,31€
  • -2,13%
  • 2,17€
  • -0,23%
Análisis Técnico

Bon dia, José María. M'agradaria que analitzés Glaxo, és un valor del qual he fet unes quantes compres, ja que a llarg termini crec que ha de pujar. Gràcies per endavant per la informació. Salutacions Cordials. P.mg.

Estimat inversor, bona tarda. GlaxoSmithKline s'està desplaçant dins d'un ampli moviment lateral des de 2013 i el problema és que en aquest moment el tenim en zona de ningú, a mig camí entre la base del moviment (suport), aproximadament 1.240 penics i la part alta d'aquest, per definició resistència, aprox. 1.850 penics. O cosa que és el mateix, si un servidor hagués d'entrar en aquest títol, només m'ho plantejaria en aquest moment, als nivells de preu més pròxims a la base del lateral. Però no abans. Gràcies a vostè, una salutació.

glaxo160920
Gráfico semanal de largo plazo de GlaxoSmithKline

Hola, bon dia. Podeu analitzar Ebro Foods? Gràcies. L.M.

Benvolgut inversor, bona tarda. Ebro Foods el vam analitzar aquest cap de setmana (pot llegir-ho aquí). És sense cap dubte un dels valors més interessants del nostre mercat en aquest moment. És un subjacent en pujada lliure i si s'acostés durant els pròxims dies a la zona de suport (abans resistència) dels aprox. 19,50 euros, se'ns obriria una clara finestra de ‘trading’ pel costat llarg o alcista. En qualsevol cas, és un valor que recentment ha marcat màxims de tots els temps, la qual cosa per si sola és indicativa de la fortalesa del títol en termes de mitjà termini, que en realitat és l'única cosa que ens hauria d'importar de veritat. Gràcies a vostè, una salutació.

ebro160920
Gráfico semanal de Ebro Foods

Hola, José María. Estic interessat en Sacyr. Com ho veu? Quin seria bon preu per entrar-hi? Gràcies i salutacions. A.R.

Estimat lector, bona tarda. Si bé és cert que Sacyr es troba en aquest moment molt a prop de resistències importants, com és el buit baixista setmanal dels 2,174 euros, cal reconèixer que ho està fent molt millor que el conjunt del mercat. Perquè són molts els valors de pes, com Telefónica, BBVA, Santander i un llarg etcètera, als mínims de l'any o a prop de marcar-los. El problema és que no veig cap suport a prop en Sacyr que em convidi a entrar-hi. És més aviat un clar mantenir. I si fos capaç de tancar el buit baixista setmanal esmentat, només llavors podem pensar en un retorn als màxims anuals de 2,80 euros. Gràcies a vostè, una salutació.

cyr1609203
Gráfico semanal de Sacyr

Hola. Tinc accions de PharmaMar, les vaig comprar a l'equivalent dels 63 euros actuals. Què faig? Espero a veure els resultats de l'Aplidin o les venc ja? I què em pot dir de Teva? Salutacions. F.sm.

Benvolgut inversor, bona tarda. És rara la setmana que no analitzem aquest títol, de fet, el convido a llegir aquí l'última anàlisi sobre PharmaMar. Durant sessions/setmanes hem explicat l'interessant equació rendibilitat-risc en base a l'últim buit alcista. I la veritat és que des d'aquí ho està fent molt bé. Reestructurant-se a l'alça amb decisió després d'emplenar parcialment el buit alcista de mitjan juny. No descarto que, amb les seves correccions, tracti d'atacar els màxims anuals dels 138,6 euros.

phm160920
Gráfico diario de PharmaMar

Quant a Teva, continua sent un valor baixista en termes de mitjà i de llarg termini. Ara bé, en el curt, se'ns obre una petita finestra de ‘trading’ pel costat llarg o alcista sobre la base de la possibilitat que aquest hagi fet sòl al nivell d'ajust/reculada del 61,8% de l'impuls alcista previ, després d'haver emplenat parcialment el buit alcista de principis d'abril als $8,40. Si col·loquem l'‘stop loss’ en aquest buit, endavant amb els llargs amb un primer objectiu a la resistència dels aprox. $11 i per damunt els màxims d'aquest estiu de $13,20. Una salutació.

teva160920
Gráfico diario de Teva

Hola, José María. No he pogut resistir-me i acabo de comprar accions de Meliá i de Repsol pensant en el llarg termini (2-3 anys). M'és igual si a curt termini cauen més o no, però crec que ens recordarem d'aquests preus quan tot passi. Què opina? Gràcies per tots els seus consells, n'aprenc molt. Una salutació des d'Albacete. O.G.

Estimat lector, bona tarda. Un servidor no té una bola de cristall i no sé què faran els preus d'aquí a 2-3 anys. La meva feina consisteix a intentar veure quan es produeixen els girs en les tendències de fons, que és on realment es fan els diners. No tant en el curt termini, en el dia a dia, com ens volen fer creure molts. I avui dia l'única cosa que li puc dir és que els dos valors són clarament baixistes. Tècnicament, l'única cosa a què aferrar-se amb els títols de Meliá és al fet que tenim mínims creixents. Per dalt tenim una important resistència al buit baixista setmanal dels 5,47 euros, que és on es va frenar l'últim rebot. La resistència per tant està molt allunyada dels nivells actuals. Diguem que és important que es respecti l'últim mínim creixent (2,92) si volem deixar la porta oberta a la possibilitat que alguna cosa pugui estar començant a canviar en el títol. Si aquest es perforés el normal seria tornar als mínims anuals dels 2,51 euros. Avui dia el valor continua sent baixista per més pugui rebotar en moments puntuals de mercat.

mel160920
Gráfico semanal de Meliá Hotels

Pel que fa a Repsol tres quartes parts del mateix. Continua sent baixista i, rebots a part, no es pot descartar un retorn als mínims anuals dels 5,60 euros. Figura de retorn no en tenim i tampoc no l'esperem. Simplement el preu va rebotar amb força cap al buit baixista setmanal que té el 90% del mercat i des de llavors el tenim degotant a la baixa gairebé sense descans. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

rep160920
Gráfico semanal de Repsol

Hola, molt bon dia. Tinc accions d'Airbus comprades a 64 euros. Entenc que avui dia és més segur un fabricant d'avions que una aerolínia pura i dura. D'avions se n'ha de continuar fabricant. Pot analitzar el títol i indicar-me els suports i resistències clau en aquest moment? Una salutació i gràcies. N.A.

Estimada inversora, bona tarda. Seguim sense figura de tornada per a Airbus, encara que a curt termini sembla que tenim una petita recta suport a la directriu alcista que uneix els mínims creixents des del mes d'abril. I com a resistència en tenim una als màxims d'agost (76,18) i sobretot el buit baixista diari de la sessió del 12 de març, a 85,70 euros. Buit baixista que es va emplenar íntegrament en el rebot de juny i des d'aquí va tornar a caure el preu. Això ens deixa molt clar on és la resistència a batre. Gràcies a vostè, una salutació.

air160920
Gráfico diario de Airbus

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador