cb lupa market

A continuació, donem resposta als valors pels quals més ens han preguntat al llarg del matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Técnicas Reunidas, Sorrento Therapeutics, Telefónica, BBVA, Nikkei 225, Siemens Gamesa, Grifols i Solaria.

  • 10,04€
  • 1,46%
  • 10,15€
  • 3,07%
  • 18,05€
  • 0,00%
  • 11,71€
  • 0,86%
  • 4,17€
  • 0,80%
Análisis Técnico

Gràcies per totes les seves anàlisis que són de gran ajuda. M'agradaria que analitzés Técnicas Reunidas, per entrar-hi ara. Una salutació. I.M.

Estimada inversora, bona tarda. No, no ho veig. I amb això no vol dir que Técnicas Reunidas no pugui pujar amb força en els pròxims mesos (fases de reacció). És simplement que el títol es troba en caiguda lliure absoluta, i no hi ha senyal de feblesa més forta que aquesta. Des d'aquí insistim sempre en el missatge que al mercat s'hi va a comprar fortalesa, no feblesa. I aquest valor no podria ser més feble, en trobar-se en caiguda lliure absoluta. El que no és impediment perquè experimenti importants rebotis fruit de la sobrevenda extrema. Però res més. Gràcies a vostè, una salutació.

tre0910202
Gráfico semanal de Técnicas Reunidas

Sr. José María, primer de tot donar-li les gràcies per les seves encertades anàlisis. La meva pregunta és sobre Sorrento Therapeutics. Creu que pot ser una bona opció per entrar-hi? Moltes gràcies. F.B.

Benvolgut lector, bona tarda. Sorrento Therapeutics és un valor extremadament volàtil, com segur que ja sap bé. Però dins d'això em quedo amb l'impecable canal alcista pel qual es va desplaçant el preu des de mitjan març. Si ens ho creiem, i sempre que no perfori per gaire la base d'aquest, entenem que es donen les condicions perquè aviat ataqui els màxims anuals ($19,39) i per damunt, fins i tot, posi rumb a la part alta del canal alcista, ara en els aproximadament $30. Evidentment, l'ideal seria obrir llargs en els nivells de preu més pròxims possibles a la base del canal, ara en els $7,50. Però no sabem si tornarà cap a aquí. No ho sembla. Moltes gràcies a vostè, una salutació.

srne091020
Gráfico diario de Sorrento Therapeutics

Bon dia. Desitjaria que analitzés BBVA, Telefónica i l'índex Nikkei. Moltes gràcies. P.V.

Estimat inversor, bona tarda. Els dos títols els hem analitzat aquesta setmana i Telefònica en diverses ocasions, a més. Començant per BBVA l'única cosa que li puc dir és que és un simple rebot, perquè no hi ha figura de retorn de cap mena. De moment un simple rebot fruit de la sobrevenda extrema i poc més. Ara bé, el tenim a nivells de suport claus en termes de mitjà i de llarg termini, els mínims de 2009. De manera que la teoria ens diu que si cal intentar-ho en algun moment ha de ser en suports. Només el pas del temps ens dirà si el que ara és un simple rebot acaba sent més que això. Però de moment no hi ha res, simples rebots dins d'una impecable tendència baixista de fons.

bbva091020
Gráfico mensual de BBVA

Quant a Telefónica, tres quartes parts del mateix. Els títols de l'operadora acumulen un rebot del 10% aquesta setmana, però res més. No hi ha figura de retorn i tot encaixa dins del que és un rebot (fase de reacció) i poc més. I pot continuar rebotant amb força sense que en realitat res no canviï. El convido a llegir aquí l'última anàlisi sobre Telefónica. Dit això, la següent zona de resistència la trobem en els 3,40 euros (abans suport i mínims de març) i per damunt tenim els 3,80 (50%) i els 4,05 (61,8%) euros de l'última caiguda. Però no hi ha res que ens indiqui que el títol està construint un sòl de mercat. Gràcies a vostè, una salutació.

tef091020
Gráfico semanal de Telefónica

Finalment, referent al Nikkei 225, el tenim atacant la important zona de resistència que presenta a la directriu baixista que uneix els màxims decreixents des de finals de 2018. Encara que en realitat es pot dir que en el rang de preus comprès entre els 23.800 i els 24.450 punts (màxims de 2018) conflueixen nombroses i importants resistències. Gràcies a vostè, una salutació.

nk091020
Gráfico semanal del índice Nikkei 225

Bon dia, D José María. Li agrairia que em digués si a hores d'ara val la pena tornar a comprar Siemens Gamesa. Així mateix, desitjaria conèixer també la seva anàlisi de Grifols, valor del qual tinc accions a 22,5 euros. Moltes gràcies. V.cr.

Estimada inversora, bona tarda. Siemens Gamesa és un altre títol pel qual últimament ens pregunten molt. Gamesa puja un 60% l'any i el seu rival Vestas Wind un 70% i a més està a màxims de tots els temps. Del que es dedueix que la fortalesa ho és a nivell sectorial i sembla qüestió de temps, més aviat poc, que el títol ataqui la important resistència que presenta en els màxims històrics (27,45). I per damunt es col·locaria en pujada lliure absoluta.

gam091020
Gráfico semanal de Siemens Gamesa

I quant a Grifols aquest està redreçant el rumb en línia amb el que es preveu. Va ser recolzar-se a la base del canal i posar fi a les caigudes. I és que sempre hem defensat a aquest títol en termes de llarg termini, ja que el preu es troba encaixat dins d'un impecable canal alcista des de fa sis anys. I tal com hem anat advertint, a la base del canal s'hi compra, no s'hi ven. Al meu entendre, aquest és uns dels valors més interessants actualment. Gràcies a vostè, una salutació.

grf091020
Gráfico semanal de Grifols

Bona tarda, porto molt de temps amb ganes d'entrar a Solaria, però no feia cap correcció. I ara dubto on entrar; em podria analitzar el valor i dir-me per on passa la base del canal alcista? Moltíssimes gràcies. L.B.G.

Benvolgut lector, bona tarda. Solaria el vam analitzar aquest dijous després de donar-se a conèixer que entrarà aviat a l'Ibex. I a la vista del gràfic de llarg termini el que sembla clar és que aquest ha posat rumb cap als màxims històrics que té en els màxims de 2007 en els 24,27 euros. És un clar mantenir en cartera, sens dubte. Però obrir llargs a hores d'ara del partit és arribar molt tard, el que no vol dir que no pugui pujar més. La directriu alcista, ara gens operativa, passa pels aproximadament deu euros. Gràcies a vostè, una salutació.

slr091020
Gráfico mensual de Solaria

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador