consultorio-1

A continuació, comentem els valors sobre els quals ens han preguntat més aquest matí. José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía, analitza Grifols, Tesla, ACS, Aena, Cellnex, ArcelorMittal, Airbus i Boeing.

  • 178,40€
  • -0,22%
  • 24,19€
  • -0,37%
Análisis Técnico

Bon dia, tinc accions de Grifols a 34 euros i volia saber si podria recuperar-los. Salutacions i gràcies. A.HO.

Estimat inversor, bona tarda. És bastant probable que recupereu la seva inversió en Grifols ja que, malgrat haver comprat prop de màxims, estem parlant d'un títol impecablement alcista en termes de llarg termini. En principi no tenim més deterioració del gràfic malgrat les caigudes de les últimes sessions/setmanes. Però heu de saber que, si aquest títol corregís cap a la base del canal, ara als 22 euros (i no dic que ho hagi de fer) continuaríem parlant d'un valor alcista. Només cal fer una ullada al canal alcista pel qual s'ha anat desplaçant el preu des de 2014. En aquest moment la part alta del canal passa per la zona dels 35 euros. Gràcies a vós, una salutació.

grf060520
Gráfico semanal de Grifols

Bon dia, després de conèixer els bons resultats de Tesla la setmana passada, cap a on creieu que es mourà el títol aquestes pròximes setmanes? Moltes gràcies. Salutacions. P.V.

Benvolgut lector, bona tarda. Tesla és un títol molt alcista malgrat les caigudes dels darrers dies. Com a analista tècnic, només haig d'analitzar el preu i res més, i aquest avui dia continua mostrant-se fort malgrat les caigudes que a vegades experimenta aquesta companyia. De fet, pot dir-se que les caigudes de febrer i de març van trobar suport en els anteriors màxims històrics, abans resistència i ara suport. Dit això, a molt curt termini tenim un primer suport al buit alcista dels 651 dòlars i com a resistència tenim els 870 dòlars (màxims de la sessió en la qual va cotitzar els resultats). I per damunt els màxims històrics en els 969 dòlars. Podeu llegir aquí l'última anàlisi tècnica que realitzem sobre la companyia. Gràcies a vós, una salutació.

tsla060520
Gráfico semanal de tesla

Bon dia, i moltes gràcies per la vostra resposta. Voldria conèixer la vostra opinió sobre l'opció d'entrar en ACS tant a curt com a llarg termini. I, si fos possible, indiqueu-me suports i resistències del valor. Moltes gràcies. Salutacions. F.A.

Estimat lector, bona tarda. Ara mateix no ho veig. No crec que sigui el millor moment per entrar en un títol que des dels mínims de març ha rebotat un 100% i que, a més, cotitza a les portes d'importants resistències, com és la zona dels 24,50-24,70 euros. Us convido a llegir aquí l'anàlisi que aquest dimarts vam publicar sobre la constructora ACS. Una altra cosa és que el títol dreni/corregeixi proporcionalment els excessos previs. Si ho fes i depenent d'on es frenés la correcció, em plantejaria entrar en el títol. Però ara mateix no és el millor moment. No sense una correcció prèvia. Diguem que tenim un potencial i interessant suport en el buit alcista setmanal dels 16,90 euros. Gràcies a vós, una salutació.

acs060520
Gráfico semanal de ACS

Hola, podríeu analitzar Aena? Quan creieu que serà el millor moment per comprar accions? Moltes gràcies. P.gt.

Benvolgut inversor, bona tarda. Aena és un títol pel qual ens pregunten molt en aquesta secció i l'analitzem cada setmana. I la veritat és que tot segueix igual. Res no ha canviat respecte al que ja hem anat comentant. Dilatacions a part, que sempre en tenim en moments de pànic com els que hem viscut recentment, pot dir-se que el títol s'ha frenat al suport que li confereix el nivell d'ajust/reculada del 61,8% de tota la pujada des de la seva estrena al parquet. El que vol dir que, encara que violentes, les caigudes encaixen dins dels paràmetres normals i en termes de llarg termini. L'ideal, obrir llargs als nivells de preu més pròxims possibles als mínims de març (90), que és on es troba la zona de suport més important en aquest moment. Moltes gràcies a vós, una salutació.

aena060520
Gráfico semanal de Aena

Bon dia. Amb Cellnex comprades a 43 euros, què cal esperar? Gràcies. N.RJ.

Estimat lector, bona tarda. Independentment del seu preu de compra, el normal és que en termes de mitjà termini el títol continuï escalant posicions, ja que la tendència d'aquest valor no pot ser més alcista. Al cap i a la fi, es tracta d'un subjacent en pujada lliure. Una altra cosa serà si abans d'atacar de nou els màxims històrics (50,80) Cellnex decideix ajustar/drenar els últims excessos. No oblidem que el títol acumula una revaloració del 45% des dels mínims de març. En qualsevol cas, el que és realment important és que aquest títol continua sent impecablement alcista, pocs títols del nostre mercat són tan forts. És un clar mantenir en el moment actual. Gràcies a vós, una salutació.

clnx0605203
Gráfico diario de Cellnex

Bon dia. La meva pregunta és sobre ArcelorMittal. Vaig entrar-hi el 2 d'abril i no sé si val la pena aguantar o sortir i tornar a entrar-hi en alguna caiguda; o per contra, penseu que el rebot serà estable? A.JF.

Benvolgut inversor, bona tarda. ArcelorMittal és al meu entendre dels títols més volàtils i difícils del nostre mercat. És un valor molt erràtic i amb una volatilitat extrema (beta). I com el 90% del mercat, segueix en fase de rebot (fase de reacció) amb una important zona de resistència al buit baixista setmanal dels 11,55 euros, que d'altra banda ha emplenat parcialment. Però el que m'agrada d'aquest títol es troba més avall, i és que la reacció alcista des de la zona de suport que presenta als mínims històrics que va marcar al 2016 en 5,95 euros és impecable. Això ens ha deixat un clar i important doble suport (suport), que no un doble sòl, als mínims de març. O cosa que és el mateix, en la mesura en què el títol no perfori la zona dels 5,95-6 euros hi ha lloc per a l'esperança en termes de mitjà termini. Una salutació.

mts060520
Gráfico semanal de ArcelorMittal

Bon dia. Com veieu esperar que tant la cotització d'Airbus com Boeing tornin a baixar als mínims de fa unes setmanes? Creieu que tornaran a baixar a aquests nivells, o és ara el moment de comprar? Gràcies. Una salutació. D.B.

Estimat lector, bona tarda. No tenim encara figura de retorn per als títols d'Airbus, però almenys tenim un petit primer màxim creixent. Per alguna cosa cal començar. Amb tot, pot dir-se que tota possibilitat que el títol intenti reestructurar-se a l'alça passa perquè respecti el suport dels mínims de març (48,12).

air060520
Gráfico diario de Airbus

Pel que fa a Boeing, el gràfic m'agrada, el de molt llarg termini. Al cap i a la fi, el preu cotitza a la base (suport) del canal alcista de molt llarg termini. Es tracta d'un canal que ha estat funcionant d'allò més bé des de 1982. O dit amb altres paraules, estem davant el que a un servidor en diu un “ara o mai”. És a dir, si cal intentar-ho amb aquest títol, és des de nivells de suport com el que recentment ha atacat. O com diu la teoria chartista, a la base d'un canal s'hi compra, no s'hi ven. Gràcies a vós, una salutació.

ba060520
Gráfico mensual de Boeing de muy largo plazo

Encara no coneixes Trader Watch? TW és un servei que ofereix un seguiment continu en temps real dels mercats financers, cercant les millors oportunitats d'inversió a cada moment

Bolsamanía

Nota: La presa de decisions d'inversió ha de fer-se de manera responsable i amb consciència dels riscos que s'assumeixen. Web Financial Group no accepta cap responsabilitat pel contingut i les anàlisis del consultori. S'adverteix igualment que l'operativa al mercat de valors suposa un risc elevat i implica una vigilància constant de la posició.

Noticias relacionadas

contador