arcelormittal, acero, arcelor
25,47€
  • -0,06€
  • -0,22%

Des dels mínims de finals de maig el títol acumula una pujada propera al 30%, dins del que es correspon amb un retrocés temporal de manual.

Si recordeu, al llarg de les darreres setmanes hem comentat en nombroses ocasions que el títol necessitava com el respirar d'un rebot, d'un important rebot, després d'una caiguda en poc més d'un mes del 40%. I el rebot va arribar i aquest ha estat d'aproximadament un 30% des dels mínims anuals (12,78). El problema amb què ens trobem en aquest moment és que aquest pot estar esgotant-se, per quan el nostre primer objectiu s'hauria aconseguit, aproximadament. Per què? Perquè el que tenim és un rebot en forma de retrocés temporal a la línia clavicular d'una formació baixista que si finalment es complís, el portaria (com a mínim) a la zona dels 9-10 euros.

No volem dir que sí o sí vagi a dirigir-se cap aquí. Però sí que la pauta baixista, si es compleix, apunta cap aquí. Per tant, siguem cauts, perquè ja sabem com les gasta aquest títol i hi ha la possibilitat que el rebot s'estigui esgotant.

arcelor020719
Gràfic setmanal d'ArcelorMittal des de finals de 2015

Noticias relacionadas

contador