ep empresas- clinica baviera gana 37 millonesprimer trimestre un 75 menos
CLÍNICA BAVIERA - Archivo

Les sensacions en els títols de Clínica Baviera són bones, de fet, el que tenim davant és un ampli moviment lateral després d'un fort impuls alcista que va portar la cotització des dels 8 fins als 1470 euros en menys de 3 mesos.

  • 28,40€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
11.70
S2
15.50
R1
15.90
R2
15.90

La veritat és que no hi ha molt a dir del gràfic de Clínica Baviera. Les sensacions,mentre no es perfori el suport dels 12,80 euros, són bones. I ho són, perquè el que tenim davant és, en teoria, una consolidació de nivells de 8 mesos ja. I en general quan tenim un lateral després d'una forta pujada és perquè una vegada la consolidació finalitzi, el preu es decanti de nou per les compres. O això és el que sol passar, encara que ja sabem que als mercats no hi ha res infalible.

Per sobre, pel costat de les resistències, la més important en aquest moment la tenim als màxims històrics (15,90). L'única cosa que no agrada d'aquest valor és que és molt estret, molt il·líquid. Cosa que vol dir que amb molt poc capital és fàcil fer que el valor pugi/corregeixi amb força. No és gens senzill entrar i sortir d'aquest tipus de títol sense disparar-ne/enfonsar-ne la cotització.

bav040821
Gràfic diari de Clínica Baviera
contador