bitcoin bolsillo portada
PIXABAY

La perforació del suport de curt termini dels 7.400 dòlars activaria un petit 'cap i espatlles' amb objectiu de caiguda mínima teòrica cap als aproximadament 6.000.

  • 64.378,47$
  • 1,36%

Dins de l'impecable tendència alcista des dels mínims de desembre, cal advertir que les cessions dels últims dies encaixen dins dels paràmetres normals. És més, són necessàries tot i que encara podria corregir amb més força. És el que anomenem, com segur ja sabeu, fases de reacció. A més curt termini ens hem de fixar en el suport dels 7.400 dòlars i mentre no tanqui per sota no tindrem cap senyal de debilitat dins de l'actual estructura dels preus.

Per sota, es confirmaria un petit 'cap i espatlles' amb objectiu al voltant dels 6.000 dòlars. El que seguiria encaixant dins dels paràmetres normals. Pel que fa a la resta, hem d'entendre el moviment lateral de les últimes setmanes com una fase de consolidació de nivells i poc més. Per corregir els excessos n'hi ha prou amb desplegar un moviment lateral, no cal caure amb força. I de moment sembla que el bitcoin s'ha decantat pel primer dels camins.

btc110619
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador