screenshot 20 01 2017 7 52 52

Les caigudes de les últimes sessions en els títols de BBVA no entelen gens ni mica la impecable tendència alcista de mig termini.

  • 10,51€
  • -0,43%

No sabem si caurà cap al suport dels 6,5 euros però el que sí sabem és que qualsevol correcció fins a aquest nivell s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat de compra, d'obertura de llargs. Mesos enrere vam comentar en nombroses ocasions com n’és d’important la resistència dels 6,45-6,5 euros (ajustada la sèrie de preus a l'últim dividend repartit) en els títols del segon banc del nostre país. Dèiem que només per sobre d'aquesta resistència començaríem a mirar el banc amb altres ulls. La veritat és que després de perforar aquesta resistència, el títol va donar un important senyal de fortalesa que li va catapultar cap als 7,18 euros durant quatre setmanes. Des de llavors hem fet referència en alguna ocasió a la possibilitat que el títol pugui realitzar el típic throw back a la nova zona de suport (abans resistència) abans d'intentar reestructurar-se de nou a l'alça.

Això significa que, en teoria, qualsevol correcció que acosti el títol al nivell dels 6,5 euros s'hauria d'entendre com una oportunitat per obrir llargs a l'entitat. Després passarà el que hagi de passar, però si la figura s'acaba complint, cal apostar per pujades (en termes de mitjà i de llarg termini) cap als 8,7 euros com a mínim.

Gràfico setmanal - BBVA

Noticias relacionadas

contador