ep imagenes de recursos del edificio de la vela de bbva ubicado en la calle azul 4 de madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Fa molts mesos que venim advertint de la fortalesa, dins de les tendències baixistes de fons, de l'entitat basca respecte de l'entitat càntabra.

  • 4,78€
  • 0,08%
  • 9,69€
  • -5,85%
Análisis Técnico
S1
4.60
S2
5.33
R1
5.55
R2
5.55
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Dins de que els dos títols del nostre país es troben immersos dins d'una impecable tendència baixista de fons o primària, en els últims mesos estem apreciant una major fortalesa en els títols de BBVA respecte als de Santander. De fet, en el cas de l'entitat basca podem veure com el preu no sols es troba encaixat dins d'un canal alcista de curt termini des dels mínims d'agost, a més ha estat capaç de deixar enrere la directriu baixista i saltar per sobre dels màxims de novembre: l'últim màxim decreixent. Ara, correccions a part, es pot dir que ja no té resistències de gran importància fins als màxims anuals en els 5,55 euros.

bbva191219
Gráfico diario de BBVA desde finales de 2017

Mientras que si miramos a los títulos de la entidad cántabra, no solo no es capaz de superar la resistencia que le confiere el último máximo decreciente (3,94), es que tampoco ha sido capaz por el momento de dejar atrás la directriz bajista homóloga a la que presenta el BBVA y que este ya dejó atrás recientemente con claridad. De lo que sí se deduce de este gráfico es que Santander presenta una importante zona de resistencia en el rango comprendido entre los 3,95-4 euros. Y mientras no lo rompa con holgura no tendremos la más mínima señal de fortaleza más allá de los típicos rebotes contra tendencia.

san191219
Gráfico diario de Santander desde verano de 2017

Noticias relacionadas

contador