ep economiafinanzas- bbva unificamarcatodomundopresentanuevo logo
BBVA - Archivo

A dia d'avui podem dir que el buit alcista està actuant amb precisió màxima com a suport. El buit s'ha omplert pràcticament íntegrament en dues ocasions, però no s'ha tancat.

  • 10,55€
  • -1,03%

Els títols de BBVA acumulen un retrocés des dels màxims d'abril del 12% vs. -15% de l'Euro Stoxx Banks, l'índex bancari europeu. Cosa que vol dir que està aguantant el tipus millor que la mitjana del sector. Ara bé, a molt curt termini hem d'estar atents a l'important suport que presenta al buit alcista de la primera sessió del mes d'abril, als 4,94 euros. Aquest buit ha servit perquè el títol rebotés per dues ocasions des d'aquest suport. Del qual es dedueix que, en tancar-se (o el que és el mateix, anul·lar-ho) tindrem un nou i clar senyal de debilitat en els títols del segon banc del nostre país.

En tancar el buit alcista, la següent zona de control la trobem al suport horitzontal dels 4,85 euros, referència de preus que en ser perforada, deixaria la porta oberta al fet que, fins i tot, es pogués tornar a l'origen del moviment: això és els mínims de desembre als 4,3460 euros.bbva280519Gràfic diari de BBVA des de principis de 2018

Noticias relacionadas

contador