carlos-torres-consejero-delegado-bbva
BBVA

Des de principis de 2009 el títol presenta una impecable directriu alcista, amb tres punts de suport, que passa pels 4,6 euros.

  • 3,23€
  • 7,28%

Durant les últimes sessions els títols de BBVA s'estan quedant enrere en comparació amb el relatiu millor comportament de Santander. Bretxa que s'està incrementant després de les fortíssimes pujades d'aquest dimarts en l'entitat càntabra. Dit això, l'entitat basca va tancar aquest dimarts per sota de la xifra psicològica dels cinc euros, ja que suport real no és. En qualsevol cas, el que ens està manifestant el gràfic mensual de llarg termini de l'entitat és que tot apunta que, més aviat que tard, el preu busqui posar a prova l'important suport que presenta als aprox. 4,6 euros.

Aquesta potencial zona de suport es correspon a la directriu alcista que uneix els successius mínims creixents de 2009, 2012 i 2016. I sí, en aquest cas es tracta d'una directriu, ja que hi tenim tres punts de suport. Després, en teoria, aquí hauria de tractar de reaccionar amb força a l'alça el títol.

Gràfic mensual de BBVA

Noticias relacionadas

contador