ep video torres dice bbva seguira colaborandola justicia en caso villarejo
Europa Press - Europa Press

A finals de desembre/principis de gener hem parlat en diverses ocasions de com n'és d'impecable (dilatacions puntuals a part) el rebot dels títols de BBVA des de la directriu alcista que uneix els impecables mínims creixents des de 2009.

  • 10,21€
  • -2,06%

De manera que són ja quatre els punts de tangència, a la zona de suport. Per tant, és moment de mantenir els llargs en l'entitat financera, amb un primer objectiu de pujada en els sis euros (50% de retrocés) i els 6,35 euros (ajust del 61,8%). Si de cas, per allò de controlar el risc i protegir part dels guanys, procedirem a col·locar un ordre de prou pèrdues, en tancaments, per sota dels cinc euros.

A mitjans de febrer vam conèixer que l'entitat basca rebutjava de manera rotunda qualsevol forma de discriminació en l'accés dels seus clients xinesos a qualsevol producte o serveis del banc i assegurava que en els últims dies l'entitat ha desbloquejat nombrosos comptes "a molt bon ritme". Així ho indicava el seu portaveu Álvaro Calleja després que milers de ciutadans xinesos residents a Madrid denunciessin la presumpta discriminació que asseguren estar patint per part de diverses entitats bancàries davant el bloqueig dels seus comptes. El portaveu de l'Associació Espanyola de Banca (AEB) José Luis Martínez Campuzano va explicar que la Llei de prevenció de blanqueig de capitals imposa als bancs una sèrie de requisits de vigilància i control de tots els seus clients per evitar que es pugui utilitzar el sistema financer per blanquejar diners procedents d'activitats delictives.

BBVA

Noticias relacionadas

contador