cbbancos short

Fa poc més d'una setmana ens les prometíem felices davant la possibilitat de deixar enrere la resistència dels 10.600 punts i ara estem jugant perillosament amb els suports.

  • 4,75€
  • -0,66%
  • 10,51€
  • -0,43%

El mínim des del començament de la sessió sessió en els títols de BBVA s'ha marcat als 7,05 euros. Això és la part inferior (suport) del lateral dels últims deu mesos. Al final i en només dues setmanes hem passat d'acariciar la zona de resistència que presenta a la part alta del lateral (7,8) a posar a prova la base del canal. En qualsevol cas, i com ja hem comentat en tantes i tantes ocasions, tot posició llarga en l'entitat basca passa per respectar sí o sí el suport dels set euros.

Gràfic setmanal de BBVA

Pel que fa a Santander, aquest cotitza a la zona de suport que presenta en la MM200, ara als 5,6 euros. Si bé és cert que no descartem, fins i tot, una caiguda cap a la potencial zona de suport dels 5,40-5,45 euros, la base del canal alcista pel qual s’està desplaçant el preu des de setembre. En qualsevol cas no s'observa major deteriorament tècnic a dia d'avui en l'entitat malgrat les últimes caigudes.

Gràfic diari de Santander

Noticias relacionadas

contador