francisco-gonzalez-bbva 1
BBVA

Anem a veure què ens espera en el tancament de l’espelma setmanal, però seria bo que acabéssim la setmana el més amunt possible per allunyar-nos dels fantasmes.

A la vista del gràfic setmanal de BBVA podem veure com aquest no està sent capaç de reaccionar des de l’important zona de suport que presenta en la directriu alcista de llarg termini. Seria bo que, com més aviat millor, recuperés posicions per, d'alguna manera, deixar la porta oberta encara a la possibilitat que s'iniciï un important rebot. Però la debilitat del nostre selectiu i del conjunt de les borses del Vell Continent continua pressionant a la baixa els bancs. Encara que, no ens enganyem, la debilitat és de tot el sector bancari europeu i com a mostra un botó: l'índex bancari europeu (SX7E) acumula una caiguda superior al 40% des dels màxims de gener.

Molt de compte per tant amb perforar la directriu alcista de llarg termini amb claredat, ja que deixaria les portes obertes a una nova fuetada baixista amb objectiu als quatre euros, l'equivalent a la zona dels 7.600 punts de l'IBEX 35.

bbva281218
Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador