ep ciudad bbva
BBVA

A la vista del gràfic diari de BBVA es donen les condicions per pensar que encara hi ha marge de pujada, si més no en concepte de rebot.

  • 10,66€
  • 2,21%

Al més curt termini tenim algun senyal de fortalesa en els títols de BBVA, com és el fet de tenir el preu rebotant des de la base (suport) de l'impecable canal baixista en què es troba encaixat el títol des que va començar la correcció, cap a finals de gener/principis de febrer. Si a això li sumem el fet que tenim divergències alcistes, es pot dir que en teoria es donen les condicions perquè el títol experimenti un rebot que tingui certa continuïtat en el temps.

El problema, que tot i que el títol rebotés fins a la part superior del canal baixista, ara al voltant dels sis euros, tot seguiria igual. Res canviaria de forma significativa, ja que el preu seguiria desplaçant-se dins del canal baixista. Dit això, al més curt termini el títol presenta una important resistència en el buit baixista dels 5,64 euros i per sobre el buit dels 5,95 euros. Per no parlar de la part superior del canal...

Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador