Bankinter

Si ens creiem la ruptura alcista del canal pel qual s'ha estat desplaçant el preu a la baixa des de maig, el títol a penes ha començat a recuperar posicions.

  • 7,35€
  • 0,55%

Des d'el mes de maig passat els títols de Bankinter s'han estat desplaçant dins d'un impecable canal baixista 'de manual'. I just a la fi de la setmana passada el preu aconseguia tancar per sobre del mateix, coincidint a més amb la resistència horitzontal que li confereix l'últim màxim decreixent: els 7,15-7,20 euros. En el més curt termini no descartem que en algun moment el preu realitzi un moviment en forma de 'throw back' cap al nou suport, abans resistència. Per a des d'aquí reestructurar-se a l'alça amb més energia.

Dit això, si ens creiem la ruptura del canal baixista, hem de saber que la teoria resa que com a mínim el preu hauria de recórrer a l'alça l'amplària d'aquest, la qual cosa li acostaria (com a mínim) cap a la zona dels 8,2-8,3 euros. El que té de bo aquest moviment és que està sent donat suport pel conjunt de la banca europea. Es tracta d'un moviment en bloc, la qual cosa sempre dóna més fiabilitat al moviment alcista dels bancs en els últims dies.

bkt160419
Gráfico diario de Bankinter

Noticias relacionadas

contador