ep molinosaudax renovables
AUDAX RENOVABLES
1,74€
  • 0,02€
  • 1,38%

La companyia ha anunciat que emetrà 125 milions d'euros en bons verds eventualment convertibles amb venciment el 2025 per a inversors internacionals "exclusivament".

Análisis Técnico
S1
1.22
S2
2.31
R1
2.58
R2
2.58
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Audax Energia emetrà 125 milions d'euros en bons verds eventualment convertibles amb venciment el 2025 per a inversors internacionals "exclusivament". Segons ha comunicat l'empresa a la CNMV, els bons es faran servir per "finançar o refinançar" projectes ecològics com ara la construcció de plantes fotovoltaiques. Tècnicament les caigudes d'aquest dijous en el títol no signifiquen res. No deterioren gens ni mica el que és el moviment lateral dels últims gairebé tres anys. L'únic és que el col·loquen, de nou, a zona de ningú, a mig camí entre la base (suport) i la part alta (resistència) del moviment lateral, a priori de la consolidació de nivells de les fortíssimes pujades prèvies. I poc més.

Les principals zones de control en aquest moment les tenim en els mínims anuals (1,22) i per dalt tenim la resistència que uneix els últims màxims decreixents, als aproximadament 2,55 euros. Sobretot el que no s'hauria de perforar en cap moment són els mínims de l'any, cosa que no sembla probable. I mentrestant, tot seran batzegades a l'alça i a la baixa sense una direcció clara. En resum, és un títol sense tendència.

adx191120
Gràfic setmanal d'Audax Renovables

Noticias relacionadas

contador