aryzta640
www.aryzta.com

Fa poc més d'una setmana dèiem sobre Aryzta, que si hi havia un moment idoni per llançar-se a la piscina era just en aquest moment, a les portes del suport dels 0,68 euros.

Fa poc més d'una setmana dèiem que si calia pujar al tren de les compres, havia de ser en aquest moment, a les portes del suport que semblava estar dibuixant el preu en els mínims històrics d'aquell moment: els 0,68 francs suïssos (CHF). I aquest mateix dia el preu els perforava i marcava un nou mínim de tots els temps als 0,65 CHF, però tancava per sobre dels 0,68 CHF. I això és el que realment importa, el tancament. El preu de tancament mana sempre. Per tant, no es va confirmar la perforació del suport i des d'aquí el preu ha rebotat més d'un 30%.

Arribats a aquest punt ara falta el més important, veure la reacció del preu davant l'important resistència dels 0,9820 CHF, els màxims de setembre. De manera que un tancament setmanal, amb comoditat, per sobre d'aquesta resistència ens estaria confirmant una potencial figura de volta en doble vall, amb important implicacions alcistes per al títol.

aryzta181019

Noticias relacionadas

contador