parames portada fondos bolsamania
9,44Fr.
  • -0,18Fr.
  • -1,85%

A principis de març el títol saltava per sobre de la resistència dels 1,30 CHF (ara suport) i ho feia, a més, amb un important buit alcista, així com amb un fortíssim volum de negociació.

No hi ha dubte que encara és aviat per llançar les campanes al vol i més quan estem parlant d'Aryzta, un títol que tot i les pujades de les últimes setmanes acumula una caiguda des dels màxims de gener de 2018 superior al 80%. I és que per canviar de tendència el primer que cal fer és deixar de caure i després esperar a veure si el preu ens construeix algun tipus de figura de tornada. I ara sí que podem dir que la tenim.

Es tracta d'un impecable doble vall amb el seu corresponent retrocés temporal de manual cap a la nova zona de suport, abans resistència, dels aproximadament 1,29-1,30 CHF. Des d'aquí el més lògic és que tracti de reestructurar-se a l'alça cap a, com a mínim, nivells de preu propers als 1,65 CHF. Lògicament estem parlant de la projecció mínima teòrica, clar que pot pujar molt més. Però el que no tindria molt sentit després dels recents senyals de fortalesa dels últims temps és que s'anul·lés (o el que és el mateix es tanqués) l'important buit alcista que va deixar recentment a la ruptura de resistències, als 1,185 CHF (sessió del 12 de març). No oblideu que als mercats sempre sabem com comencen les coses, però mai com acaben.

aryzta100419
Gràfic diaro d'Aryzta AG des de setembre

Noticias relacionadas

contador