ep archivo   edificio de la sede de bbva en madrid conocido como la vela a 22 de abril de 2021 en
Isabel Infantes - Europa Press - Archivo

Des dels mínims de mitjans de juliol el rebot en els títols de BBVA s'acosta al 20% i el col·loquen a les portes de la important zona de control que té al voltant dels 5,95-6 euros. Es tracta d'un autèntic mur que no serà gens fàcil de deixar enrere.

  • 9,99€
  • 0,89%
Análisis Técnico
S1
4.85
S2
5.95
R1
6.65
R2
6.65
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir-hi, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc. Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen.

A continuació, podem observar com en el cas de BBVA tenim una recta resistència (dinàmica) que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de principis de 2007, amb cinc punts de tangència si més no, i que passa en aquest moment per la zona dels 5,95-6 euros. En teoria aquest nivell no serà gens fàcil de deixar enrere, és probable que aquí es forgi la mare de totes les batalles, sobretot per les implicacions alcistes a mitjà i llarg termini que això pot tenir en cas de ser superada amb comoditat.

bbva100821
Gràfic setmanal de BBVA des de mitjans de 2003

Noticias relacionadas

contador