brokerpreocupado2 portada
10.854,70
  • -17,30
  • -0,16%

A la vista del gràfic diari podem veure com tenim l'IBEX a les portes d'importants resistències: l’impecable directriu baixista que uneix els màxims decreixents des del maig.

Ja tenim l'IBEX 35 a les portes de l’important resistència dels aproximadament 9.150 punts, que no és altra cosa que el resultat d'unir els impecables i successius màxims decreixents des del maig. Amb tot, en cas de superar-la, hem de ser cauts. I és que si ens fixem en el gràfic diari, hi ha una altra zona de control, de major calat en la meva opinió, en la resistència dels 9.265 punts, els màxims de novembre i de desembre. Només si el preu superés aquesta resistència amb comoditat i en espelmes setmanals començarem a mirar el nostre selectiu amb uns altres ulls. Però sí, a dia d'avui tot segueix formant part d'un simple rebot. Per sota, per la banda dels suports, el més immediat el trobem al buit alcista de divendres passat als 8.900-8.910 punts.

Per correlació, la resistència dels 9.150 punts es correspon aproximadament amb l’important resistència dels 4,4 euros de Banc Santander, la part superior de l'impecable canal baixista pel qual s’està desplaçant el títol des de fa un any.

ibex210119
Gràfic diari de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador