ep archivo   planta de ence en huelva
ENCE - Archivo

Un buit alcista és un espai que deixa el preu, que es produeix quan la demanda és molt més alta que l'oferta i per tant, quan el subjacent en qüestió comença a cotitzar, aquest ho fa molt per sobre del preu de tancament de la sessió anterior.

  • 3,46€
  • 2,30%
Análisis Técnico
S1
1.786
S2
2.504
R1
2.62
R2
2.62
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I això és el que ens va deixar Ence en el seu dia al nivell dels 2,26 euros (sessió del 13 de novembre). I ja sabem que, per definició, un buit alcista, i més si és de l'envergadura com el cas que ens ocupa, passa a ser automàticament suport. Aquest dimarts el valor va marcar un mínim durant la sessió als 2,272 euros, de manera que podem donar per emplenat, íntegrament, el buit alcista dels 2,26 euros.

Això fa que l'equació rendibilitat-risc sigui òptima just al moment actual. És a dir, si calgués llançar-se a la piscina en Ence, és ara, en plena zona de suport i amb prou pèrdues en preus de tancament al propi buit. Així, tancar seria una preocupant senyal de debilitat per més que puguem assistir a rebots de curt termini. El següent gran suport el tenim en l'origen de l'últim gran impuls alcista, els mínims d'octubre de 2020 als 1,786 euros. Per la qual cosa, en resum, ens trobem davant del que un servidor agrada anomenar un "ara o mai".

enc131021
Gràfic diari d'Ence des de març de 2020

Noticias relacionadas

contador