arcelormittal etudie une fusion avec cleveland cliffs aux etats unis

Recentment hem analitzat ArcelorMittal, advertint per enèsima vegada de l'atac a la resistència important dels 30 euros. Molt malament s'han de donar les coses per no tancar en espelmes setmanals i amb comoditat per sobre.

  • 23,98€
  • -0,58%
Análisis Técnico
S1
28
S2
37.60
R1
41
R2
41
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Entrem a la recta final de la setmana i el cert és que molt malament s'ha de donar la cosa per no tancar aquest divendres, per allò de l'espelma setmanal, per sobre de la important zona de control dels 30 euros. Un autèntic mur que està sent superat, després de molts intents, amb decisió. Això, correccions puntuals a part, activa un important senyal de fortalesa, de compra en els títols del gegant mundial de l'acer.

O millor dit, en tancar així i quan més amunt millor, per allò que no quedi cap dubte, tindrem una clara i àmplia figura de tornada a mitjà i llarg termini. Arribats a aquest punt no hi ha resistències importants fins a la zona dels 67-68 euros, anteriorment suport. No ens enganyem, és un potencial objectiu de pujada que li pot costar força temps. Però hi és.

No descarto per res que després del 'ral·li' actual el preu corregeixi, de nou, cap al suport dels 30 euros en un típic moviment de retrocés temporal i és allà on ens estaria donant una segona oportunitat per pujar al tren de les compres.

mts130122
Gràfic mensual d'ArcelorMittal (MTS)

Noticias relacionadas

contador