arcelormittal etudie une fusion avec cleveland cliffs aux etats unis

Encara que segueix apostant clarament per la companyia (reitera comprar), el banc alemany Deutsche Bank ha retallat lleugerament el preu objectiu d'ArcelorMittal fins als 46 euros des dels 47 euros (xifra que segueix atorgant-li un fort potencial alcista del 50% des dels nivells actuals de cotització).

  • 23,76€
  • 0,93%

Aquesta baixada en el preu està motivada per una rebaixa "lleugera" a la previsió d'EBITDA per al 2021-2022.

"Esperem una lleugera caiguda seqüencial de l'EBITDA del quart trimestre d'ArcelorMittal, fins als 4.900 milions de dòlars (des dels 6.100 milions del tercer trimestre), a causa de l'augment dels costos del carbó i l'energia i la caiguda dels preus al comptat. Hem retallat lleugerament la nostra previsió d'EBITDA per al 2021-22 (3-4%), reduint el nostre preu objectiu”, explica.

No obstant això, Deutsche Bank precisa que la durada dels contractes continua proporcionant suport als marges de la companyia als propers trimestres i espera que la recuperació de la demanda, els canvis polítics i la inflació impulsin un període prolongat de fortalesa dels marges.

"Una bona visibilitat dels marges al primer trimestre significa que gran part del 67% del rendiment acumulat del free cash flow el 2021-2023 ja està assegurat. Per tant, esperem que continua la forta rendibilitat per als accionistes el 2022 i el 2023", conclouen.

Noticias relacionadas

contador