la sec enquete sur tesla en raison d une plainte sur les defauts des panneaux solaires

Des dels màxims històrics del novembre (1.243,49 dòlars) els títols de Tesla s'han deixat pel camí un 35% del seu valor fins als mínims de divendres passat als 792,01 dòlars. Correcció similar al que va experimentar entre gener i març del 2021, on va corregir un 40%.

  • 177,46$
  • 1,50%
Análisis Técnico
S1
725
S2
988
R1
1200
R2
1200
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

També coneguda com l'MM200 (DMA200 en anglès) és un indicador tècnic que es fa servir per identificar tendències a llarg termini. Bàsicament, és una mitjana que sol funcionar força bé com un indicador de tendència, de manera que ens acaba de dir que un subjacent (el que sigui) es troba en una tendència alcista de fons quan la sèrie de preus cotitza per sobre d'aquesta. I en una tendència a la baixa quan cotitza per sota d'aquesta. La mitjana es calcula sumant els preus de tancament de les darreres 200 observacions del subjacent en qüestió i dividint el resultat per 200.

Personalment, esperava un relatiu millor comportament dels títols de Tesla. No esperava veure la cotització per sota de l'important suport (abans resistència) dels 900 dòlars (els màxims històrics de gener del 2021). Dit això, l'experiència m'ha demostrat moltes vegades que aquest indicador pot generar senyals erràtics (soroll) tant a l'alça com a la baixa. En altres actua molt bé com a suport o resistència segons el cas. Diguem que és un indicador que està bé per donar-nos una informació ràpida sobre quina és la tendència de fons del subjacent que volem analitzar. Però aquest no és infal·lible, en absolut.

En qualsevol cas, és evident que el tenim a nivells de suport molt interessants. Doncs dilatacions puntuals a part, aquesta mitjana està funcionant molt bé com a suport des del passat estiu.

tsla310122
Gràfic diari de Tesla (TSLA)

Noticias relacionadas

contador