amazon vise par plusieurs mouvements sociaux a l occasion du black friday

Des de juliol de 2020 els títols del gegant mundial del comerç electrònic vénen desplaçant-se lateralment, fent orelles sordes a tot el que succeeix als mercats. Sens dubte les males notícies no semblen anar amb ell (Òmicron, inflació, bons, etcètera...).

  • 179,62$
  • 3,43%
Análisis Técnico
S1
2880
S2
3773
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Encara queda una mica més de la meitat de la setmana i falta conèixer el tancament de l'espelma setmanal, però les sensacions són bones. I ho són, perquè és probable que al final el preu ens dibuixi una espelma de menys a més des de nivells de suport clau, rellevants. Com és la base, per definició suport, del moviment lateral (amb cert pendent alcista) pel qual es desplaça el valor des d'estiu de 2020. I com resa la teoria, a la base d'un canal (en aquest cas lateral) si potser es compra, no es ven.

amzn120122
Gràfic setmanal d'Amazon

Observeu-vos també com la zona dels 3.000-3.050 dòlars és un suport rellevant de molt llarg termini, ja que es tracta de la directriu alcista, amb tres impecables punts de suport, que uneix tots i cadascun dels successius mínims creixents des de finals de 2008. En resum, sembla que Amazon és un títol amb molt a guanyar i poc a perdre als actuals nivells de preu. I si pot ser una mica més avall, millor que millor.

amzn1221222
Gràfic setmanal d'Amazon des de mitjans de 2007

Noticias relacionadas

contador