ep amadeus anuncia una alianza mundial con adobe
AMADEUS - Archivo

L'aspecte tècnic de Amadeus és un calc del de Repsol, IAG i tants i tants uns altres que no han pogut vèncer el buit baixista setmanal de mitjan març.

  • 59,64€
  • 0,74%
Análisis Técnico
S1
34.90
S2
50
R1
54.70
R2
54.70
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

M'atreviria a dir que el 80% dels valors del nostre mercat es troben en la mateixa situació. Tots ells han emplenat totalment o parcialment el buit baixista setmanal de mitjan març, però molt pocs l'han tancat o anul·lat. De manera que el que tenim són simples rebotis fruit de la sobrevenda extrema i després d'unes caigudes superiors al 50% en molts casos. A més en el cas que ens ocupa aquest 'gap' baixista setmanal es correspon amb un ajust/reculada del 50% de l'enfonsament previ, per la qual cosa es pot dir que és doble resistència. Així doncs, la zona de control per dalt (resistència) d'Amadeus la tenim al buit baixista setmanal dels 55,94 euros. O cosa que és el mateix, per poder començar a pensar en un abans i un després per a aquest títol hem d'exigir-li que tanqui/anul·li aquest buit baixista.

Buits que presenten al seu torn moltes de les companyies relacionades amb el sector del turisme (aerolínies, fabricants d'avions, hotels i resorts, etcètera.). Quan arribi el moment, és probable que tot el sector en bloc decideixi atacar les zones de resistència amb la intenció de tancar aquests buits. No oblidem que els grans moviments als mercats són gairebé sempre en bloc.

ams1407202
Gráfico semanal de Amadeus

Noticias relacionadas

contador