ep valores del ibex
Óscar Cañas - Europa Press

La setmana passada l'IBEX va tancar en espelmes setmanals per sota el mínim de l'espelma setmana prèvia. Una cosa que no passava des de principis de febrer.

  • 11.106,10
  • 0,23%
Análisis Técnico
S1
8440
S2
9254
R1
9600
R2
9600
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La tendència de curt termini en l'IBEX segueix sent impecablement alcista, però és cert que el tancament de l'última espelma setmanal ens ha encès un primer senyal d'alarma. De moment només es tracta d'això, d'un simple avís a navegants que pot no ser res, però que convé no perdre de vista. Es tracta que el tancament de la passada setmana es va col·locar per sota del mínim de l'espelma setmanal prèvia. Han estat 17 setmanes consecutives sense que l'IBEX tanqués per sota del mínim setmanal previ. O el que és el mateix, des de principis de febrer.

No vol dir que el gir a la baixa en el selectiu hagi de ser imminent, però sí que és un detall que alguna cosa pot estar no carburant del tot bé. Així, la sobrecompra setmanal i mensual és molt elevada i el selectiu s'està acostant a la important resistència dels 9.600 punts: la part superior del canal baixista de llarg termini. Per tant, cautela. No estem dient que calgui vendre, res d'això. Però sí, que és molt tard per comprar ja. Estem davant el típic tard per comprar, però aviat per vendre. Anem a poc a poc, pas a pas.

ibex070621
Gràfic setmanal de l'IBEX 35

Noticias relacionadas

contador