ep procesadores intel core serie h de decima generacion
INTEL CORPORATION

Un canal alcista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles i que tenen pendent positiu. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior, zona de suport.

  • 44,17$
  • 0,91%
Análisis Técnico
S1
44
S2
58.42
R1
69.29
R2
69.29
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal. Condició que sense cap dubte compleix amb escreix Intel.

Així, Intel s'està desplaçant dins d'un canal alcista de llibre, de manual. Canal que va començar a construir-se el 2010 i fins al dia d'avui. Són nombrosos els punts de suport/tangència tant a la base com a la part alta d'aquest canal. I la base, que per definició és zona de suport, passa en aquest moment pels aproximadament 49 dòlars. O el que és el mateix, l'ideal seria poder obrir llargs (posicions alcistes) als diferents nivells de preu més propers possibles a la base del canal. Per sota d'aquest hi ha una altra gran zona de control, amb les seves dilatacions puntuals, en el rang dels 43-44 dòlars. Pel costat de les resistències tenim, sobretot, els màxims anuals (68,49), els màxims de 2020 (69,29) i els màxims històrics d'agost de 2000 als 75,83 dòlars.

intc220921
Gràfic setmanal d'Intel Corp.

Noticias relacionadas

contador