ep el ibex 35 ha iniciado la sesion de este lunes con una caida del 7 34 aunque luego se ha ido
Marta Fernández Jara - Europa Press

N'hi ha prou amb mirar al gràfic diari de l'Ibex per observar de manera clara la importància de la resistència de curt termini que s'està aconseguint superar en aquest moment, els màxims d'abril, als 7.210 punts.

Análisis Técnico
S1
6420
S2
7210
R1
7440
R2
7440
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Una altra vegada, i ja en portem dues aquesta última setmana, l'Ibex tancava aquest dilluns per sobre dels màxims d'abril, però tan sols per deu punts. I ja sabem que això no és filtre suficient. Falta una petita empenta per poder confirmar la superació d'aquesta important zona de control. Per tant, veurem com tanca aquest dimarts l'Ibex que ja es situa clarament per sobre dels 7.300 punts amb claredat. Si aconsegueix tancar així, i si és en espelmes setmanals (a preu de tancament del divendres millor que millor), tindrem la confirmació d'un nou moviment de recuperació dels preus, de continuïtat del rebot, que ens pot portar cap a la resistència dels 7.440 punts (últim buit baixista deixat durant la forta correcció.) I per damunt i de més rellevància tenim els 8.000 punts (ajust del 50% de tota la caiguda).

Amb tot, l'Ibex continua sent l'índex més feble d'entre les principals economia del Vell Continent. I prova d'això és que tenim el Dax per sobre del 61,8% d'ajust/reculada de la caiguda prèvia i l'Euro Stoxx 50 clarament per sobre del 50% d'ajust, mentre que nosaltres encara no hem estat capaços de tocar el 38,2%, a 7.450 punts coincidint amb l'últim 'gap' baixista.

ibex0206202
Gráfico diario del Ibex 35

Noticias relacionadas

contador